Chiptuning benzin

Muzika,spoilery,světla,podvozek.....
Odpovědět
Mysak
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mysak » 31.12.2006 20:38

Ahojky,
taky jsem uvažoval o chiptuningu, ale těch 10-15 koníků navíc by mě asi nepomohlo poté co jsem řídil Porsche Boxter 2,6L jsem si myslel, že je to lepší kára. Honil jsem to jako zdutó kozu a je to slabota, žádná sláva při odpichu, tak jsem uznal, že tunit ff nemá vůbec cenu. To už bych si musel koupit asi nějaké Ferrari ne které asi nikdy nebudu mít love :( :(
FF 1,616V GHIA 100PS 00 SILVER COMBI

Obrázek

Elinda
Kontaktovat uživatele:

Nacipovany 1,6 16V

Příspěvek od Elinda » 01.01.2007 11:59

Ahojky, koupila jsem si asi pred pul rokem Focuse 1.6 16V a mela jsem s nim strasne problemy. Obcas se pri jizde rozvedcoval immobilizer a auto prestavalo jet... myslela jsem, ze je spatny klicek nebo immobilizer. Dala jsem Focusíka do autorizovaneho servisu FORD Charouz a kdyz mi Focusika po 5 dnech vratila za fakturu 20tis. myslela jsem si, ze uz bude v poradku... Bohuzel. Nebyl po 200km udelal to same. Vymenili jen nejaky prijimac, ktery byl absolutne v poradku a kapotu auta ani neotevreli. Auto jsem pak mela u nejakeho automechani, ktery se specializuje na elektriku a po tydnu mi Focusika vrazil s opravou za 4tis., ze byl spatne nachipovany a protoze chipovani do Focusu pry nejde do jeho ridici jednotky je tam jeste pridavna... a muj focusik si bral info z obou, protoze chiptunning byl spatne provedeny. Potvrdila mu to i nejvetsi prazska chiptuningova firma, ktera na tom mem ten tuning delala, ze s focusama jsou s cipovanim problemy a uz to pry radsi nedelaji. Takze asi opatrne s tim... Jinak ted mam focusika doma uz asi mesic a pul a zatim jezdi takze se modliiim... jinak mi rikali novou ridici jednotku....

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Nacipovany 1,6 16V

Příspěvek od misoo » 02.01.2007 12:16

Elinda píše:Ahojky, koupila jsem si asi pred pul rokem Focuse 1.6 16V a mela jsem s nim strasne problemy. Obcas se pri jizde rozvedcoval immobilizer a auto prestavalo jet... myslela jsem, ze je spatny klicek nebo immobilizer. Dala jsem Focusíka do autorizovaneho servisu FORD Charouz a kdyz mi Focusika po 5 dnech vratila za fakturu 20tis. myslela jsem si, ze uz bude v poradku... Bohuzel. Nebyl po 200km udelal to same. Vymenili jen nejaky prijimac, ktery byl absolutne v poradku a kapotu auta ani neotevreli. Auto jsem pak mela u nejakeho automechani, ktery se specializuje na elektriku a po tydnu mi Focusika vrazil s opravou za 4tis., ze byl spatne nachipovany a protoze chipovani do Focusu pry nejde do jeho ridici jednotky je tam jeste pridavna... a muj focusik si bral info z obou, protoze chiptunning byl spatne provedeny. Potvrdila mu to i nejvetsi prazska chiptuningova firma, ktera na tom mem ten tuning delala, ze s focusama jsou s cipovanim problemy a uz to pry radsi nedelaji. Takze asi opatrne s tim... Jinak ted mam focusika doma uz asi mesic a pul a zatim jezdi takze se modliiim... jinak mi rikali novou ridici jednotku....
tych 20t by ma na*ralo :evil:
co si s tym potom robila ? dufam ze si im riadne vypalila rybnik !! :twisted:

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 02.01.2007 12:18

Mysak píše:Ahojky,
taky jsem uvažoval o chiptuningu, ale těch 10-15 koníků navíc by mě asi nepomohlo poté co jsem řídil Porsche Boxter 2,6L jsem si myslel, že je to lepší kára. Honil jsem to jako zdutó kozu a je to slabota, žádná sláva při odpichu, tak jsem uznal, že tunit ff nemá vůbec cenu. To už bych si musel koupit asi nějaké Ferrari ne které asi nikdy nebudu mít love :( :(
boxtery su mejdla, keby si siel v 911turbo, tak by si inac hovoril... :wink:

AdsBot [Google]
Junior
Junior

Re: Nacipovany 1,6 16V

Příspěvek od AdsBot [Google] » 02.01.2007 14:42

misoo píše:
Elinda píše:Ahojky, koupila jsem si asi pred pul rokem Focuse 1.6 16V a mela jsem s nim strasne problemy. Obcas se pri jizde rozvedcoval immobilizer a auto prestavalo jet... myslela jsem, ze je spatny klicek nebo immobilizer. Dala jsem Focusíka do autorizovaneho servisu FORD Charouz a kdyz mi Focusika po 5 dnech vratila za fakturu 20tis. myslela jsem si, ze uz bude v poradku... Bohuzel. Nebyl po 200km udelal to same. Vymenili jen nejaky prijimac, ktery byl absolutne v poradku a kapotu auta ani neotevreli. Auto jsem pak mela u nejakeho automechani, ktery se specializuje na elektriku a po tydnu mi Focusika vrazil s opravou za 4tis., ze byl spatne nachipovany a protoze chipovani do Focusu pry nejde do jeho ridici jednotky je tam jeste pridavna... a muj focusik si bral info z obou, protoze chiptunning byl spatne provedeny. Potvrdila mu to i nejvetsi prazska chiptuningova firma, ktera na tom mem ten tuning delala, ze s focusama jsou s cipovanim problemy a uz to pry radsi nedelaji. Takze asi opatrne s tim... Jinak ted mam focusika doma uz asi mesic a pul a zatim jezdi takze se modliiim... jinak mi rikali novou ridici jednotku....
tych 20t by ma na*ralo :evil:
co si s tym potom robila ? dufam ze si im riadne vypalila rybnik !! :twisted:

Nooo nas¨štvalo to pìknì, ale co jsem s tím mohla dìlat. Oni tam hlavnì ani neotevøeli haubnu, protože kdyby jo zjistili by, že tam jsou 2 øídící jednotky. Takhle nevìdìli vùbec nic.

Ahmed
Test driver
Test driver

Příspěvek od Ahmed » 02.01.2007 16:15

Boxster je spis na paradu, nez na zavodeni. Uz jenom ten obsah 2,7l, ma to jenom 180kW. Carrera ma 3,6l a o 60kW vice a 911 turbo ma 353kW 8O :D
Obrázek
Ford Focus II Combi, Gold Collection 1,6 TDCi, 66kW, 22/08/2007, panther black
Obrázek
Byl: Ford Focus Combi 1,8 TDDi, 2001, panther black

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 02.01.2007 17:05

misoo píše:
porovnavas neporovnatelne :).
Ina cielova skupina zakaznikov, ine zameranie auta, iny umysel konstrukcie. Boxster S je uz o hodne lepsi. Proti svojej konkurencii Audi TT, 350Z, Z3 (4) je boxster stale lepsi.
Bohuzial to mam len z pocutia, chcelo by to vyskusat ichna vlastnej kozi a najlepsie v jeden den.
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit 

Mysak
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mysak » 02.01.2007 18:24

misoo píše:
jj asi jo, ale první dojem na značku Porsche :( :?
ale je to pěkný kousek a taky frajeřinka :D
FF 1,616V GHIA 100PS 00 SILVER COMBI

Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 02.02.2007 12:57

omik píše:
misoo píše:
porovnavas neporovnatelne :).
Ina cielova skupina zakaznikov, ine zameranie auta, iny umysel konstrukcie. Boxster S je uz o hodne lepsi. Proti svojej konkurencii Audi TT, 350Z, Z3 (4) je boxster stale lepsi.
Bohuzial to mam len z pocutia, chcelo by to vyskusat ichna vlastnej kozi a najlepsie v jeden den.
jasne, nechcel som porovnavat, len mi to pripadalo akoby Mysak povazoval Boxtera za neviem co... viem, mohol som mu rovno zavalit Enzo, ale chcel som zostat u znacky a 911 sa mi zda najlepsie "civilne" porsche. GT3 a spol. uz vidim ako zavodaky... :wink:

MrData
Nováček
Nováček

Příspěvek od MrData » 02.02.2007 15:06

Asi budu trochu mimo se svym Porsche zazitkem, dyz nepocitam cca 2 min. v boxteru se sklenenou strechou. Obcas mam moznost jezdit s 968, je to starsi kousek, ale ma 315k, mos zajimavy svezeni, asi to delaj ty dva webery, ale jak sem psal v sekci maximalka, nejsilnejsi co sem mel moznost poznat, bylo BMW 650, 380k. To Prosche, ac starsi, papirove horsi, bylo o dost zabavnejsi. V bmw sem si pripadal spis jak na autech u pocitace, mate tam 200, seslapnete plyn a ono to zarazi do sedacky, sedi jak pribity, ani vam neprijde, ze jedete tak rychle, proste jako doma u pocitace. S tim starym porsakem je to uplne jiny, nic neodpusti.
Ford Focus 2.0 Ghia 96 kW

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 02.02.2007 15:31

ked som pracoval v anglicku pre jeho maníka, moja práca sa bola tiež starat o auta. On používal Ferrari 355GTS, ona mala Porsche 993 Turbo 4, ak by som si mohol vybrat tak jednoznačne carrara, vo vyváženejšiom aute som sa v živote už nezviezol..
najsilnejšie auto v akom som sa kedy zviezol bolo Porsche 993 GT2 race spec. na okruhu v Silverstone, výkon 430 koní..

AdsBot [Google]
Junior
Junior

Příspěvek od AdsBot [Google] » 03.02.2007 11:45

chmelko píše:ked som pracoval v anglicku pre jeho maníka, moja práca sa bola tiež starat o auta. On používal Ferrari 355GTS, ona mala Porsche 993 Turbo 4, ak by som si mohol vybrat tak jednoznaène carrara, vo vyváženejšiom aute som sa v živote už nezviezol..
najsilnejšie auto v akom som sa kedy zviezol bolo Porsche 993 GT2 race spec. na okruhu v Silverstone, výkon 430 koní..
tak teraz zavidim :))

Bowie86

Chip nedoporucuju!

Příspěvek od Bowie86 » 22.02.2007 12:44

Jen pro poradek, neni to takova sranda jak se zda! Mel jsem chip na fabii a musim rict, ze je to fakt dobra vec, !ALE! pamatuj na to, ze to neni jen chip, co musis vymenit. Zvysi ti kroutici moment, to znamena, ze ho mas vyssi, nez na jakej je auto dimenzovany.... No a pak uz to jede... Spojka odchazi, s tim i prevodovka, poloosy, silentbloky motoru, ramena... a tak dale, a tak dale... Jako fakt ti to nedoporucuju. Zaroven ti to ale nechci uplne znechutit.... Ja jsem za chip od CIMBU dal 12tisic, ale asi 45 jsem dal za podvozek, poloosy, a vsechny ty kraviny. Takze si to jeste rozmysli... Navic ta cena je DOST premrstena. To si radsi udelej vylet do cech a nech si to udelat tady. To je moje stanovisko :)
FORD FOCUS 1.8 Duratorq TDCI 85kW/115k   -( SPORT )-   + upgrades<br>

driver
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driver » 22.02.2007 23:03

cimbu ale chip na benzín za 12000tis. na fábii nedělá,leda že bys to měl na diesla

a krouták se ti u benzínu zas tak nezdvyhne pokud tam nemáš větší zásah do motoru
u benzínu se zdvihne krouták max. o 6Nm u dieslu už jeto 60Nm a tam už jeto něco jiného

stan
Junior
Junior

Příspěvek od stan » 25.04.2007 10:28

ja som sa informoval v jednej z najserioznejsich firem mmracing a seriozna odpoved
Dobry den,

lutujem, ale benzinove motory od forda neupravujeme

S uctou / Best Regards Marek Mosny,
cize chip a fordova elektronika sa nemaju v laske
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW

Odpovědět

Zpět na „Focus - tuning 2004 - 2011“