Tak me to zustalo

Ale mel bys to originalni.pavelk píše:Kdybych od tebe opisoval tak můj nick bude "pako" a to bych asi nechtěl....pelen píše:pelen - zkratka Petr Lenart. Ale od sebe jsme neopisovali.pavelk píše:pavelk - zkratka Pavel Kolman - jak originální že?![]()
![]()
Moc se v tom nevyznám, ale v Trutnově se pořádá Obscene Extreme a tam se podobný druh muziky "bleje"satan píše:Protože už od sedumnacti jsem zpěvak kultovni brněnske death metalove kapely Amon, a na noze mam vytetovanou svoji karikaturu v podobe čerta.
Vsak jsme tam taky na Extrem Obscen v sobotu v podvecer hrali. parkoval jsem pod nejakou benzinkou vedle hrbitovaZakus píše:Moc se v tom nevyznám, ale v Trutnově se pořádá Obscene Extreme a tam se podobný druh muziky "bleje"satan píše:Protože už od sedumnacti jsem zpěvak kultovni brněnske death metalove kapely Amon, a na noze mam vytetovanou svoji karikaturu v podobe čerta.
Hlavně nikdy nezapomeň napsat Tvůj pseudonym celý, kdybys zapomněl napsat "a" na konci, vypadalo by to blběMrData píše:Este za komaru sem mel rad Star Wars a Startrek, prezdivku mam sice jinou, ale dyz sem si kdysi chtel najit identitu na web, prisla mi vtipna cpt. Jean Luke Picard nebo Mr. Data, ta jeho unyla tvar v ikonce rozhodla, a taky samo, ze vsechno vi a vsechno zna, to mi imponuje. Na druhou stranu sem nikdy necekal, ze me tak nekdo bude oslovovat v reale, a to je problem, ze se to neda sklonovat. Tak sem teprv rad, ze nejsem cpt. Jean Luke Picard.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů