skrytá vada
- Rady
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: skrytá vada
S prasklou/prohnutou hlavou se motor min. prehriva, v oleji jsou vetsinou stopy po vode a v nadobce s vodou od chladice se ti pohybuje hladina podle otacek.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Este som sa docita jednu vec - Ak by aj kupujuci odstupil od zmluvy ma narok na vratenie penazi, ale predmet kupy musi vratit v povodnom stave.
Podla mna tu nie je o com, novy vlastnik si to bude musiet uhradit

Podla mna tu nie je o com, novy vlastnik si to bude musiet uhradit

Focus 5D, 2.0 Duratec, Ghia, Chill metla
Bol : Focus II, 5dv., 1.6 TDCi, 05/06, Jeans
Bol : Focus II, 5dv., 1.6 TDCi, 05/06, Jeans
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
me se stalo ze jsem prodal auto , asi za mesic prisel ten clovek ze to ma spatnou geometrii a ze se mu sjely gumy , tak se to zmerilo a bylo to opravdu v prd...i , tak jsem si z toho delal hlavu a mezitim prijel znamej ze prej co se mi stalo ze jsem vlitnul do pole . tak jsem se ptal kde a on mi to vsechno rekl , pak kdyz mi volal ten clovek tak jsem na nej uhodil ze co delali a tim autem v poli , on zacal koktat , jak to vím , tak jsem mu to rekl a at mi rekne pravdu a on mi rekl ze tam vletli , a ohli ramena , tak jim nekdo poradil ze maji jit za byvalým majitelem aby jim to zaplatil . a nez prijeli tak s tim jezdili a sjeli ti gumy .
je tam opravdu tezke dokazat ze ta zavada byla v dobe prodeje . tohle je vada vznikla opotrebenim , bohuzel mely smulu ze to prislo ted .
je tam opravdu tezke dokazat ze ta zavada byla v dobe prodeje . tohle je vada vznikla opotrebenim , bohuzel mely smulu ze to prislo ted .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Jozef
- Pokročilý
Hm, zial v dnesnej "modernej" dobe to nie vzdy a vsade platitchifla píše: ... Ak niekto chce 100% zaruky na neviem co vsetko, nech si kupi nove...

-
- Zkušený
podobné téma tu už je: už jsem to tady někde psal, taky jsem měl problém po 5 měsících mi chtěl m..... vrátit auto na skrytou vadu, tak jsem šel za právníkem a není to vůbec prdel, dost záleží jak byla sepsaná kupní smlouva atd. ale nedejse dokazovat musí on 

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- Honza HK
- Nováček
smlouvu jsem si nechal překontrolovat u známý právničky a říkala, že je napsaná dobře a moc na mě nemůže. Max přes znalce a soudy aby dokázala, že ta vada byla už za mýho vlastnictví. Což si myslím, že bude asi hodně těžký.
člověk s tím má akorát zbytečný starosti. 

1.8 16V Ghia
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a nervy ....Honza HK píše: člověk s tím má akorát zbytečný starosti.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Foki, tak tohle zavání podvodem. Je to hnus. Doufám, žes jim to opravil s patřičnou přirážkou 

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Priklanim se k nazoru Zirafaka - jizda delsi dobu bez chladici kapaliny.
1) ridic ma pred jizdou provest kontrolu, zda ma chladici kapaliny dostatek, tim muze prijit dost brzy na to, ze mu napriklad nekde unika.
2) kdyz mi poprve unikla kapalina, tak bych na to prakticky neprisel, kdybych obcas vyrovnavaci nadobku nekontroloval. Byla prasknuta kratka hadice od priruby termostatu a tekla jen zatepla a pri tlaku.
3) Po oprave v kratke dobe mi unikla kapalina znovaa kdyby to bylo v lete a ja nemusel topit, tak bych na to nemusel hned prijit. Topeni prestalo fungovat, i kdyz bylo nastaveno naplno, rafika teplomeru na palubce se chovala normalne, vubec nestoupala, byla pribita na obvyklem miste. Chladici kapalina jiz nebyla ani ve vyrovnavaci nadobce a ja jsem jednorazove dolil vice jak 2,5 litru. Tekla vodni pumpa. Nez jsem odstavil FoFa do opravy, tak jsem vozil kanystr vody a pak chladici kapaliny a vzdy pred cca 25 km jizdou pokazde doleval zhruba vzdy 2 litry.
Tyto zavady se nedaji posuzovat jako skryte, ty proste v urcitem obdobi prijdou jako zavady opotrebenim.
Zasada je takova, ze FoFa musime neustale sledovat, jinak se muze stat, ze pojedeme bez kapaliny a kdyz si teprve vsimneme narustu teploty na rafice, muze byt uz pozde. Treba se neco podobneho stalo tomu novemu majiteli a mohl tomu jeste pomoci naprijklad tim, ze najednou dolil studenou kapalinu a hlava mohla tepelnym sokem prasknout.
1) ridic ma pred jizdou provest kontrolu, zda ma chladici kapaliny dostatek, tim muze prijit dost brzy na to, ze mu napriklad nekde unika.
2) kdyz mi poprve unikla kapalina, tak bych na to prakticky neprisel, kdybych obcas vyrovnavaci nadobku nekontroloval. Byla prasknuta kratka hadice od priruby termostatu a tekla jen zatepla a pri tlaku.
3) Po oprave v kratke dobe mi unikla kapalina znovaa kdyby to bylo v lete a ja nemusel topit, tak bych na to nemusel hned prijit. Topeni prestalo fungovat, i kdyz bylo nastaveno naplno, rafika teplomeru na palubce se chovala normalne, vubec nestoupala, byla pribita na obvyklem miste. Chladici kapalina jiz nebyla ani ve vyrovnavaci nadobce a ja jsem jednorazove dolil vice jak 2,5 litru. Tekla vodni pumpa. Nez jsem odstavil FoFa do opravy, tak jsem vozil kanystr vody a pak chladici kapaliny a vzdy pred cca 25 km jizdou pokazde doleval zhruba vzdy 2 litry.
Tyto zavady se nedaji posuzovat jako skryte, ty proste v urcitem obdobi prijdou jako zavady opotrebenim.
Zasada je takova, ze FoFa musime neustale sledovat, jinak se muze stat, ze pojedeme bez kapaliny a kdyz si teprve vsimneme narustu teploty na rafice, muze byt uz pozde. Treba se neco podobneho stalo tomu novemu majiteli a mohl tomu jeste pomoci naprijklad tim, ze najednou dolil studenou kapalinu a hlava mohla tepelnym sokem prasknout.
-
- Zkušený
Není nad auta, které si řeknou co jim chybí což Ford bohužel není, nebo alespoň v mém ročníku Mondea.
Na Omeze 1996 i na 2000 si auto dokázalo říct nejen o nízké hladině vody do ostřikovačů tak funkčnost brzdových světel - žárovek, zadních obrysových žárovek, opotřebení brzdových desek, nízkou hladinu oleje i chladící kapaliny.
Tohle všechno mi nyní u Mondea chybí
Na Omeze 1996 i na 2000 si auto dokázalo říct nejen o nízké hladině vody do ostřikovačů tak funkčnost brzdových světel - žárovek, zadních obrysových žárovek, opotřebení brzdových desek, nízkou hladinu oleje i chladící kapaliny.
Tohle všechno mi nyní u Mondea chybí

Ex ST220 model 2004