OK souhlasim dej vědět. Alespoň nepojedu za body sám.Jasio píše:Ahoj Gumíku,gumik píše:Představ si, že já jedu též tím samým směrem. Ale jedu v pátek po práci. Jestli jedeš taky v pátek odpoledne tak můžem jet spolu.Jasio píše:Já pojedu od Příbrami po strakonické...Milín, Písek, Protivín....někdo další?konečně někdo z blízkého okolí. Tak to už mužeme pořádát Příbramské srazy.
![]()
Plánuji jet taky v pátek po práci, tož si dáme jistě spicha. Až budu vědět víc, dám ti před srazem info na foru.
P.S. Hoď se do mapy.
Ano, ano....Asi máte pravdu, bude lepší se srazit u benzínky směr Průhonice(McDonald) a poté vyrazit přes Benešov. Kdo je pro ať zvedne rukuRadek_18_16V píše:Problém je v tom, že z Prahy se do Budějek dá jet buď přes Příbram nebo přes Benešov. Já dávám přednost Benešovu, tak bych navrhnul třeba McDonalda u Benziny před Průhonicema na cca 10.km D1. Nebo někde na Smíchově (pumpa, McDonald), tam se cesty dělí a můžete se rozhodnout kudy dál. Já na sraz z 80% nejedu a jestli ano tak ne organizovaně, takže na můj názor klidně nedej. Ale chtěl jsi návrh.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů