Automat nebo manuál?

Moderátor:Quickie

Automat nebo manuál co preferujete?

Manuál
17
74%
Automat
6
26%

Celkem hlasů: 23

Marťas
Test driver
Test driver

Re: Automat nebo manuál?

Příspěvek od Marťas » 25.07.2008 23:44

On to neni jen pocit.....je to kontrola :lol:
Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 26.07.2008 00:35

niekde som cital, ze prevodovka je vlastne zbytocna vec, a ti co "hlasuju za manual" si len dokazuju ze su lepsi soferi, ked zvladaju nieco navyse. v zasade je soferovanie len pohyb dopredu, dozadu a zatacanie. praca s prevodovkou teda s jazdou nema nic spolocne ! :roll: :D

osobne mi manual vobec nevadi, resp. zalezi od nalady ako chcem jazdit. ono aj velmi zalezi kto co povazuje za automatiku. je sakra rozdiel medzi nejakou 4 stupnovou z 1995 a modernym automato-manualom z 2008 :wink: ja by som si idealne predstavoval prevodovku, ktora by mala viacero nastaveni. od uplnej automatiky a jemnosti kde by jazda bola "cisty trolejbus", az po klasicky "H" manual, kde by som rval rychlosti v "retro" style. ci uz kridielkami pod volantom, alebo klasicka saltpaka +/- alebo H-cko. rezimy, rychlost preradenia, pustenie spojky, vsetko manualne nastavitelne :cool:
A NESMELO BY MI TO PRI SPIATOCKE KUA SKRIPAT ZUBAMI !!!!! :evil: :oops: :twisted:
no a potom by som este chcel vyfuk s elektronicky nastavitelnym zvukom, kde by sa dalo nastavit vsetko, ci uz volume, alebo rozne preddefinovane vrcania, az po zvuky konkretnych aut (pripadne lietadiel a inych zariadeni...) ! no a potom uz len hadraplan a hodinky s vodotriskom ! :mrgreen:

PS: dal som hlas automatike, nech je tam aspon nieco :)

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 26.07.2008 01:43

misoo píše:A NESMELO BY MI TO PRI SPIATOCKE KUA SKRIPAT ZUBAMI !!!!! :evil: :oops: :twisted:
Kup ST170 - synchronizovaná zpátečka :mrgreen: Super věc, dá se zařadit hladce i když auto jede pomalu dopředu 8)
Jináč zatim jenom manuál, automat jsem řídil a měl jsem divnej pocit, že nic nedělám a celkově se nic neděje, zatim nic pro mě :P
ST150

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 26.07.2008 23:13

Tak ja som jednoznačne za manual.. v mojej situacii (ako mnohi iste viete) je ale vyhodnejsi automat. Takze sam som zvedavy ako sa mi to bude pozdavat.. Určite uz coskoro založim svoje vlakno v galerii a popíšem dojmy z automatu

pette
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od pette » 27.07.2008 16:20

s některými automaty je jízda prostě pohoda ,ale já jsem zatim pro manuál ,i když jízdu s automatem si vždycky pěkně užiju (asi proto že neplatim tu spotřebu) :wink:
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4

měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť

TripleJay
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TripleJay » 27.07.2008 16:24

Ja hlasujem za manual. Automat som nikdy nejazdil, ba som k nemu mal do nedavnej doby az odpor. Postupne ho zacinam akceptovat, hlavne ak ma vyse 6 rychlosti, packy pod volantom, nema blbe obmedzenie otacok, umoznuje brzdit motorom...
Na starych to nehrozilo, tieto novsie by som aj celkom rad vyskusal, len nie je kde :roll:

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“