Ja jedu z Ostravy, tak proc daleko????zewl píše:skoda, ze je to tak daleko

to je škoda člověče,ale neuděláš nic takovýhle situace si člověk nevybírá.PaJaS píše:I když nerad, musím to napsat, ale naše účast (přítelkyně a já) je ohroženaObjevil se finanční problém, takže každá koruna bude dobrá. Možná to někomu přijde jako vykrucování, ale kdyby mi to všechno bylo šumák, nepřijel bych předtím třeba do Krásna nebo před cca 14 dny do Ohrazenic
no tak místo obytňákem pojedete fíkem a spát budete v chatcetaspy píše:Tak naše účast je bohužel taky ohrožena, teď mi volal Bart, že nám nejde nastartovat auto! Má tam nějakého technika,ale ten neví co s tím![]()
![]()
Takže jsme bez autí
![]()
Skubi píše:no tak místo obytňákem pojedete fíkem a spát budete v chatcetaspy píše:Tak naše účast je bohužel taky ohrožena, teď mi volal Bart, že nám nejde nastartovat auto! Má tam nějakého technika,ale ten neví co s tím![]()
![]()
Takže jsme bez autí
![]()
Musite prijeeettaspy píše:Skubi píše:no tak místo obytňákem pojedete fíkem a spát budete v chatcetaspy píše:Tak naše účast je bohužel taky ohrožena, teď mi volal Bart, že nám nejde nastartovat auto! Má tam nějakého technika,ale ten neví co s tím![]()
![]()
Takže jsme bez autí
![]()
Právě, že se nám porouchal fíček!!!![]()
![]()
Ja mam volne auto a jedu ve ctvrtek odpoledne tam, v nedeli okolo obeda zpet, ale jeste asi budu pokracovat nekde na chalupe u Martina41, k veceru nebo vecer pres Olomouc domu.zewl píše:skoda, ze je to tak daleko
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů