Tlumiče,pružiny
- neodees
- Junior
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já zastávám stejný názor.Každou chvíli o něco škrtnu spodkem autaMagic píše:Já si nemůžu pomoct, ale začínám nabývat dojmu že mám auto už snížené od zakoupení. Možná do toho dali v DE od výroby ty Trenďácké pružiny. Je prostě oproti jiným Focusům, které vidívám opravdu nízko.

Byl - Focus Kombi 2001, 1.8 TDdi, Byla - Fiesta 1,25 16V 55kW, 1998
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
- nosekp1
- Nováček
Ahoj
Mám FOFO Trend a měl jsem možnost řídit to samé fofo ,ale né orginál snížený podvozek ,ale právě jen o závit uřízlé pružiny, vypadá to dobře a možná to i trochu líp sedí ,ale oproti orginálu se to nedá srovnat ,hned v první zatáčce(s tím fofo-uřízlé pružiny ) jsem málem skončl ve škarpě a kámoš co jel předemnou v mím trendu mi každou další ztáčkou ujížděl ,když jsme zastavily tak jeho první věta byla -to némá chybu-okamžitě jedu koupit orginál snížené pružiny.
A proč to vše- v servisu nám vysvětlili ,že snížená pruž. je o něco tvrdší (čím víc snížená tím tvrdší) a ta uřízlá je nížší ,ale pořád měká a při nerovnostech na silnici jde pak často na doraz čínž si brzy zničíte tlumič
Mám FOFO Trend a měl jsem možnost řídit to samé fofo ,ale né orginál snížený podvozek ,ale právě jen o závit uřízlé pružiny, vypadá to dobře a možná to i trochu líp sedí ,ale oproti orginálu se to nedá srovnat ,hned v první zatáčce(s tím fofo-uřízlé pružiny ) jsem málem skončl ve škarpě a kámoš co jel předemnou v mím trendu mi každou další ztáčkou ujížděl ,když jsme zastavily tak jeho první věta byla -to némá chybu-okamžitě jedu koupit orginál snížené pružiny.
A proč to vše- v servisu nám vysvětlili ,že snížená pruž. je o něco tvrdší (čím víc snížená tím tvrdší) a ta uřízlá je nížší ,ale pořád měká a při nerovnostech na silnici jde pak často na doraz čínž si brzy zničíte tlumič
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jak u čehoFuks píše:Řezáním pružin se auto nesnižujeJízdní vlastnosti se o dost zhorší.

Co se týče tématu pružiny-celý podvozek= podvozek je samo lepší.Za 12.000,- se dá koupit celkem slušný,ale normální.Ne stavitelný,ten vyjde kvalitní dráž. Eibach,Supersport apod. jsou na tom opravdu dost podobně.Pokud chce člověk fakt kvalitní tak KW nebo KONI. Ale to jsou trochu jiné ceny.
Pokud jen pružiny,tak určitě nové.Dají se dát i k originál tlumičům,ale ty by měli být také nové.
-
- Zkušený
Měl jsem na mysli "auto", né "sportovní vůz ŠKODA 120"Fordik píše:Jak u čehoFuks píše:Řezáním pružin se auto nesnižujeJízdní vlastnosti se o dost zhorší.
) Měl sem tohle u škodovky 120 a tam to šlo.Naopak auto sedělo,ale taky to vážilo o dost míň než Focus. Na toho bych řezané pružiny nedal ani za nic.

- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele: