Konečne to mám. Cesta k poznaniu bola kľukatá a plná omylov a falošných stôp (moje predchádzajúce príspevky vo vlákne

)
Problém je konštrukčného rázu a týka sa zrejme všetkých majiteľov tohoto motora s nájazdom 100-200 tkm, pokiaľ nerobili príslušnú údržbu.
Súvisí to s činnosťou spojky kompresora klimatizácie, ktorá sa postupne opotrebúva a hnedý prach, ktorý pri tom vzniká sa postupne usadzuje
na remenici kľukovky a snímači polohy kľukovky (CKP). Tým sa postupne zhoršuje kvalita impulzov pre PCM až kým nezačnú byť problémy.
U mňa sa to začalo prejavovať asi pri 120 tkm a skončilo pri 180 tkm tak, že som trikráť musel auto z polcesty dotiahnuť. Potom zničohonič zase naštartovalo. Diagnostika (vrátane IDS bola na to krátka). Po očistení remenice a snímača všetko OK. Foto pre názornosť prikladám.
P.S. Nedoporučujem návštevu značkových servisov (menovite FORD VIP Žilina). Po týždňovom laborovaní ich diagnóza bola najprv vadná RAMPA (320€), potom vadné vstrekovacie čerpadlo (cenu za opravu mi ani nechceli odhadnúť), ešte že som od nich auto včas odtiahol.
Asi by postupne vymenili celý motor a následne celú elektroniku....
...a nemyslím si že 1.6 TDCI je zlý motor, problém je skôr v tom že ho vyrába Peugeot a vo Forde o ňom skroro nič nevedia. Vstrekovače aj čerpadlo boli v Bosch D.C.M. na stolici a aj po 180 tkm sú úplne OK.
Rozvody bez známok opotrebenia, napriek tomu som dal novú sadu.