Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
Ok, odpoviem si sam - aj pre ostatnych, co hladaju mapy na Mondeo MKIV.
Tento model pouziva navigaciu TravelPilot NX a bohuzial nikto doteraz nenansiel spôsob ako skopirovat DVD s mapami, takze bud zaplatite nejakych 240€ za DVD na internete alebo zhruba raz tolko vo Forde, alebo mate smolu. To iste mimochodom plati aj pre novsie systemy pouzivajuce SD kartu miesto DVD mechaniky. Podla mna maximalne svinstvo od vyrobcov tychto systemov. Kazda stupidna navigacia za 100€ sa uz pomaly predava s dozivotnymi aktualizaciami map zadarmo.
Tento model pouziva navigaciu TravelPilot NX a bohuzial nikto doteraz nenansiel spôsob ako skopirovat DVD s mapami, takze bud zaplatite nejakych 240€ za DVD na internete alebo zhruba raz tolko vo Forde, alebo mate smolu. To iste mimochodom plati aj pre novsie systemy pouzivajuce SD kartu miesto DVD mechaniky. Podla mna maximalne svinstvo od vyrobcov tychto systemov. Kazda stupidna navigacia za 100€ sa uz pomaly predava s dozivotnymi aktualizaciami map zadarmo.
- Ludzi
- Nováček
Solitario,Solitario píše:Já si to myslel, nedá se nic dělat. Pozitivum je, že se tu objevila vůbec nová mapa. Díky i za to.
Nejdříve se chce přispívat na vypálení a poskytnutí dat, pak vpašovat mapu Slovenska do Westu, a jakmile se objeví link, tak jej upravíš a poskytuješ na dalších forech. Ještě, že jsi poděkoval.
East 2012 si asi ještě nechám pro sebe. Ale jinak je SUPER.
Chvíli jsem tu nebyl. Jsem rád že to dalším funguje (WEST). Je pravda, že je to hodně o HW a SW kombinaci. Když jsem dělal i první nahrážky z Toyoty a pak i Fordu, bylo to habakuk DVD. Čtení trasy je postupně delší a delší, je to již babka navi a dat je stále více. A která babka umí mateřtinu PC a pak češtinu. Viz nový občanský zákoník.
Ať se daří....
Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi, 2004, automat, PPalba
MB A170 TDI kombi, automat
MB A170 TDI kombi, automat
-
- Nováček
Prosim ta kde si nasiel east europe 2011/2012 , jak hladam tak hladam tak len na oficialnej stranke navtequ a aj to len pre jaguar?
-
- Nováček
Lubo 01: Zkus vysunout DVD a odpojit a připojit baterku. To bylo řešením u mě.
Ford Mondeo 2,2, rv. 2005
-
- Nováček
ahojte som tu novy precital som si cele vlakno a chcel by som mapy do densa ktore obsahuju Europu vratane SR a CR aj s hlasovou navigaciou. Ak by to bolo mozne vedeli by ste sem dat linky? Tie co su na prvej stranke su nefunkcne. Dakujem
-
- Zkušený
Jak nefunkční?
Teď jsem namátkou z každé mapy zkusil nějaký link a normálně odkazuje na ulozto i na rapidshare.
Teď jsem namátkou z každé mapy zkusil nějaký link a normálně odkazuje na ulozto i na rapidshare.
Ex ST220 model 2004
- Rada_C
- Nováček
Tak musím taky napsat. Pálil jsem na stejné DVD jako Kóťa, stejným programem i postupem. Na stejné vypalovačce jako oboje mapy 2010, které v autě jdou, takže update asi nepotřebuju. Už jsem to vypálil více krát, ale zatím mi to nejde. Zkoušel jsem i tu fintu se zapínaním a vypínáním rádia. Snad to nějak rozchodím, ještě zkusím odpojit baterku. Zatím to píše, že to není mapové DVD.

Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW combi, 2005, dovoz Německo, automat
- hojan73
- Člen klubu
Ludzi,
děkuji za novou mapu
stáhnuto, vypáleno v ImgBurn, vypalovačka LG, médium Verbatim +R DL a šlape napoprvé, ještě jednou díky
děkuji za novou mapu

stáhnuto, vypáleno v ImgBurn, vypalovačka LG, médium Verbatim +R DL a šlape napoprvé, ještě jednou díky

Ford Mondeo Combi 2.2 TDCi, Titanium, r.v. 06/2006, Navi Denso, Alarm s dálk. startem Sentinel, přídavné závislé topení Eberspacher, denní svícení, diagnostika ForDiag
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Rada_C,pokud Ti to píše,že to není mapové dvd,tak pak bych viděl v problém v pálení.To baterka asi nepomůže.Co to zkusit na jiném pc...
Jinak tohle vláknou koukám navštěvuje dost "nováčků",co si tu založit galerku a připojit se k nám
Jinak tohle vláknou koukám navštěvuje dost "nováčků",co si tu založit galerku a připojit se k nám

- Rada_C
- Nováček
Já jiné PC bohužel nemám, pálil jsem to na notebooku Asus. Má vypalovačku LG a ty mapy 2010 jsem na něm vypálil v pohodě. Jinak teď jsem si užíval problémy s naftou, pěkně jsem to popsal v jiném vlákně.
- ivcus
- Test driver
to jo no... samy novacci... sup, sup na galerky
sorry za OT

sorry za OT
Ford Mondeo 2,2 TDCi, 2006 GHIA X, DeCat, Airtec IC, bluefin STAGE II, Eibach ProKit 30/30, ATE PowerDisc
GALERIE
-
- Nováček
no tak ja by som chcel tuto mapu FORD EAST 2008/2009 (CZ+SK; POI; hlas) ale ked kliknem na ten link tak mi vypise There are not shared folders from this user. Nevie mi niekto poslat link by to fungovalo dakujem
-
- Nováček
Taku staru mapu ti uz asi nikto nebude uploudovat,neviem ci uz ju vobec niekto ma,je uplne derava a z velkych miest su tam iba zopar ulic a v obciach na ulice zabudni.Je to mapa hovoriaca po EN. Jedina mapa hovoriaca po cesky a slusne spracovana na denso east europe 2009/2010 a ma pridanych 7 milionov km ciest.2008/2009 sa nechyta ani zdaleka. Nevidim dovod sa takou mapou vobec zaoberat.
- Rada_C
- Nováček
Tak musím zahlásit - vypáleno. Běhal jsem v práci jako šílenej a hledal dobrej comp. Nakonec vypáleno na Sony Blue ray vypalovačce a SW Power2go, hned napoprvé.
Takže díky Ludzi za podklady a všem za spolupráci.

-
- Nováček
Vypalil jsem si mapy 2012, na verbatim dvdr- dl, nejmenší rychlostí, dám to do mechaniky pod changerem, v navi dám Agree a skočí mi Loading dvd, please wait a takhle do nekonečna. V čem je problém ??
Ford Mondeo III | 2.2 TDCI - 114 kW | Ghia X
---------------------------------------------------------------
RENOVACE ALU a PLECH disků - https://www.facebook.com/RenovaceAlu
---------------------------------------------------------------
RENOVACE ALU a PLECH disků - https://www.facebook.com/RenovaceAlu