výhodné tipy na nákup zimních pneu
- martinsk
- Pokročilý
-
- Test driver
ani nie...vlakno ma nazov vyhodne nakupy...
takže podla tejto definicie si nemožem priviest uplne nič (tlmiče,olej,filtre,žiarovky...)
chcel som len povedat, že nebudem podporovat žiadný servis, ktorý sa na mne bude snažit zarabat dvakrat. (marža za diely a praca...)
radšej priplatím za prácu, ale chcem mat ferove vztahy a vediet čo ma kolko v skutočnosti stalo..
takže podla tejto definicie si nemožem priviest uplne nič (tlmiče,olej,filtre,žiarovky...)
chcel som len povedat, že nebudem podporovat žiadný servis, ktorý sa na mne bude snažit zarabat dvakrat. (marža za diely a praca...)
radšej priplatím za prácu, ale chcem mat ferove vztahy a vediet čo ma kolko v skutočnosti stalo..
- jamaka
- Test driver
-
- Junior
Re: zimní gumy
Jsem na tom jako ty. Na konec jsem si vybral Goodyear ultragrip 7+ , našel jsem na netu za 1295,- takže ok cenacloudyman píše:Přemýšlím o nákupu nových zimních gum, 195/60/R15, díval jsem se na různé testy a vychází mi nejlepší (poměr cena/kvalita) tyto:
Goodyear ultragrip 7+, Bridgestone Blizzak LM 20,Continental WinterContact a Dunlop Wintersport 3D.
Co by jste obuli vy? Jo ještě jsem uvažoval o nějakých Semperitkách, ty mám na feldě od minulýho roku a docela spokojenost.
Cloudy

Jo a Semperitky(letní)jsem měl na Fabce a spokojenost

- canndale
- Zkušený
Re: výhodné tipy na nákup zimních pneu
ja som bol s letnymi dunlop SP sport 01 velmi spokojny tak na zimne skusim Dunlop SP Winter Response.. za 1572Sk/ks
mohlo by to byt lepsie ako barum polaris II, ktore som tam mal predtym, co myslite?
mohlo by to byt lepsie ako barum polaris II, ktore som tam mal predtym, co myslite?
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
-
- Test driver
myslim,ze niet o com

-
- Nováček
Zdravim panove,
Tak zvazujem nakup zimnych pneu,radsej v predstihu,mam rad,ked mam vsetko pripravene a nebudem sa musiet hnat niekde po prvom snehu..aby ma neprekvapil ako kazdy rok svk cestarov
Mate niekto skusenosti s niecim z tychto moznosti?
http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuma ... &prumer=16
Nerad by som FieSTu niekde rozflakal,predsa uz to je iny motor,ako skodovka,chcem aby to uz nieco dokazalo,tie pneu.
Diky za rady.. Maty
Tak zvazujem nakup zimnych pneu,radsej v predstihu,mam rad,ked mam vsetko pripravene a nebudem sa musiet hnat niekde po prvom snehu..aby ma neprekvapil ako kazdy rok svk cestarov

Mate niekto skusenosti s niecim z tychto moznosti?
http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuma ... &prumer=16
Nerad by som FieSTu niekde rozflakal,predsa uz to je iny motor,ako skodovka,chcem aby to uz nieco dokazalo,tie pneu.
Diky za rady.. Maty
Ford Focus MK2 2,0 TDCi 100KW (319 NM)/Chip 122KW (408 NM), r.v.2006
- Ac1D
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mam velmi dobrou zkusenost s Goodyear UltraGrip 7+ ale koukam ze v tvem rozmeru neni a je trochu drazsi 

Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004
Focus kombi TDDI,66KW,2004
-
- Nováček
No a nejaky iny typ? 
Z tej stranky co som sem dal,nevies o nicom? Zaujali ma tam tie Continetaly...Ale fakt neviem..

Z tej stranky co som sem dal,nevies o nicom? Zaujali ma tam tie Continetaly...Ale fakt neviem..
- carmelo
- Nováček
buli999: Continentalky (řada WC) a GoodYearky (řada UG) se v testech pohybují na předních místech, čili to je ideální volba...ideální co do poměru cena/výkon jsou gumy od Semperitu (řada SG).
Projdi si pár testů zimních pneu od ADAC, d-test, Autozeitung...na netu toho najdeš celkem dost. Co se týká pneu novinek na letošní rok tak testy bývají většinou září-říjen.
Projdi si pár testů zimních pneu od ADAC, d-test, Autozeitung...na netu toho najdeš celkem dost. Co se týká pneu novinek na letošní rok tak testy bývají většinou září-říjen.

FORD Focus II 2,0i
-
- Nováček
carmelo: Sak som hladal aj pozeral na vseliake stranky.. ale ine je co povedia alebo napisu v reklame a ine su osobne skusenosti..Ale dakujem za typ..Nieco snad poriesim..