Bodový systém
- Damon
- Test driver
A kam jdeš Korunní 1.p. č.dveří 115 nebo do Opletalky?Nebo že by jinam?
Očekaval jsem že tam bude třeba nějaká hezká stážnice(Jestli existuje-určitě jo) no a místo toho otrávený tak 55 letý oficír.Jsem se ho chtěl optat proč je otrávenej že mu nesu část výplaty ale pak jsem raději zaplatil a odešel.
Očekaval jsem že tam bude třeba nějaká hezká stážnice(Jestli existuje-určitě jo) no a místo toho otrávený tak 55 letý oficír.Jsem se ho chtěl optat proč je otrávenej že mu nesu část výplaty ale pak jsem raději zaplatil a odešel.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No ta jejich odpověď by asi dobila každého
S tou MP a nevčasným zaplacení parkovného. Když budete v obchodě o 10 min déle a dostanete botu (propadlý lístek), tak pokud bude blízko radnice, tak tam běžte a na pokladně za 3,- zaplaťte těch 10 min. Paní Vám dá stvrzenku a tu ukážete MP. Nenaplnili jste totiž skutkovou podstatu trestného činu (přestupku), protože jste si vše zaplatili. Pouze morální, protože jste tam byli "přesčas". A věřte, funguje to. Taky je dobré, když si na desce MÚ zjistíte (nebo na www), kolik rada města schválila za botičky. Takže, třeba schválila 200,- a MPík po Vás bude chtít 500,- Tak mu řeknu, že chci jeho číslo a pokud se hned nevzpamatuje, tak že na něj podám trestní oznámení o zneužití pravomoci VČ a za pokus o podvod. Tak na ně 

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Michal_Ford
- Junior
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Asi se jim prestane rikat MP ( ne Military Police, ale Mestska Policie) a zacne rikat HP - Hlidaci Parkovani. Tomu asi budou rozumet nejvice, pokud nezapomenou udelat poradne rekognoskaci terenu a ne tak, jak ten jejich kolega, co dal listek na auto invalidy.Michal_Ford píše:To Damon:
Nekam do Vrsovic...pristi tyden budu informovat. Dneska a zitra to nestiham. A hlavne doufam,ze tam ta "hezka"straznice budeJinak to balim. Zulit se tam na 55-ti leteho MPicka, to se mi moc nechce
- Michal_Ford
- Junior
- Michal_Ford
- Junior
-
- Test driver
Teď koluje po netu tenhle mejl.
Co si o tom myslí naši právníci
Jestli dostanete někdy pokutu od "městskejch poldů" (klasický lísteček za stěračem za špatné stání, rychlou jízdu, atd. ) pak Vám přijde dopis, abyste šli podat vysvětlení na policii, NIKAM NECHOĎTE a použijte dopis viz dole.
Ing. Xxx Yyy
Ulice xx
PSČ Město
V.....dne......
Městsk á policie Město
Útvar řešení přestupků ÚCÚ MP
Ulice xx
PSČ Město
Věc: Vyjádření k Vašemu č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxxxx
Na základě Vaší výzvy k podání vysvětlení ze dne ……… č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxx Vám sděluji své
písemné stanovisko
Uvedené vozidlo SPZ xxxxxx typ: Značka auta vlastním a prohlašuji, že jsem s tímto vozidlem ve Vámi uvedeném termínu xxxxxxx nejel a tudíž nejsem osobou, která by se dopustila přestupku ve smyslu § 22 odst. 1 písm.d) zákona č. 200/1990 Sb.
K osobě řídící toto vozidlo uvádím, že je mi známa, ale s odkazem na § 12 odst. 3 zákona č.283/1991 Sb.o Policii České republiky a analogicky na zákon č.553/1991 Sb. a § 35 odst. 3, zákona O správním řízení č. 71/1967 Sb. využívám svého práva a odmítám k této osobě vypovídat, protože tato osoba je ve vztahu ke mě osobou blízkou, tak jak uvádí Občanský zákoník § 116 zákon č. 40/1964 Sb., bych její újmu pocítil jako sobě vlastní.
Prohlašuji, že všechny údaje výše uvedené jsou pravdivé.
S pozdravem

Jestli dostanete někdy pokutu od "městskejch poldů" (klasický lísteček za stěračem za špatné stání, rychlou jízdu, atd. ) pak Vám přijde dopis, abyste šli podat vysvětlení na policii, NIKAM NECHOĎTE a použijte dopis viz dole.
Ing. Xxx Yyy
Ulice xx
PSČ Město
V.....dne......
Městsk á policie Město
Útvar řešení přestupků ÚCÚ MP
Ulice xx
PSČ Město
Věc: Vyjádření k Vašemu č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxxxx
Na základě Vaší výzvy k podání vysvětlení ze dne ……… č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxx Vám sděluji své
písemné stanovisko
Uvedené vozidlo SPZ xxxxxx typ: Značka auta vlastním a prohlašuji, že jsem s tímto vozidlem ve Vámi uvedeném termínu xxxxxxx nejel a tudíž nejsem osobou, která by se dopustila přestupku ve smyslu § 22 odst. 1 písm.d) zákona č. 200/1990 Sb.
K osobě řídící toto vozidlo uvádím, že je mi známa, ale s odkazem na § 12 odst. 3 zákona č.283/1991 Sb.o Policii České republiky a analogicky na zákon č.553/1991 Sb. a § 35 odst. 3, zákona O správním řízení č. 71/1967 Sb. využívám svého práva a odmítám k této osobě vypovídat, protože tato osoba je ve vztahu ke mě osobou blízkou, tak jak uvádí Občanský zákoník § 116 zákon č. 40/1964 Sb., bych její újmu pocítil jako sobě vlastní.
Prohlašuji, že všechny údaje výše uvedené jsou pravdivé.
S pozdravem
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to radek ale tohle mam pocit od 1,7. pada protoze pokud nereknes kdo s tim jel tak odpovednost prechazi na tebe .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Damon
- Test driver
A když neřekneš tak můžeš dostat 10 000,- ale ne body.Jde o to že platí jak ten co psal Radek"Občanský zákoník § 116 zákon č. 40/1964 Sb., bych její újmu pocítil jako sobě vlastní." tak i ten nový.Můžeš si vybrat 

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
- Ahmed
- Test driver
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak mne dostali !!!!!!!
3 body + 2.500,- Kč a co nejhůř, hrozba, ze pri spachani stejneho prestupku do roka, prichazim o papiry
.
V obci, predemnou nakladak, jel 40, smradil, hnus .. jel jsem 50..zrychlil na 80, predjel ho, zpomalil na 50. Tak tohle stacilo ... vyfotili mne presne pri tom predjizdeni ... drahych 60 metru na kterych jsem to udelal ... od toho dne jsem pozbyl jakekolik radosti z jizdy.
podotykam, ze jezdim 18 let a platil jsem jednou, tak pred 10 lety za 70-ku v 50-ce. Jinak patrim k tem slusnym ridicum .. hovno mi je to platne .
Jezdim s pohledem na tachometru, abych neprekrocil, neustale sleduju znacky, abych neprehledl 30-ku a neprojel ji 50-kou a nebo abych zase naopak neprehledl krizovatku, kde konci 80-ka a ja nezpomalil na 50.
je to hnus. Prestalo mne bavit jezdit.
A pak se clovek docte, jak si pan Bublan dela co chce, resp. jeho ochranka a vse zduvodnuje ukoly, jezdi 200, parkuje z zakazech zastaveni apod. To je pak clovek slusne nasrany.

V obci, predemnou nakladak, jel 40, smradil, hnus .. jel jsem 50..zrychlil na 80, predjel ho, zpomalil na 50. Tak tohle stacilo ... vyfotili mne presne pri tom predjizdeni ... drahych 60 metru na kterych jsem to udelal ... od toho dne jsem pozbyl jakekolik radosti z jizdy.

Jezdim s pohledem na tachometru, abych neprekrocil, neustale sleduju znacky, abych neprehledl 30-ku a neprojel ji 50-kou a nebo abych zase naopak neprehledl krizovatku, kde konci 80-ka a ja nezpomalil na 50.

A pak se clovek docte, jak si pan Bublan dela co chce, resp. jeho ochranka a vse zduvodnuje ukoly, jezdi 200, parkuje z zakazech zastaveni apod. To je pak clovek slusne nasrany.
Ford Focus 1.6 16V Zetec, Ghia r.v. 99