Minisraz Praha 10.6. od 14:00 Cakovice - porada fokina
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
tak neco trosku odeme
- Přílohy
-
- 001.jpg (49.83 KiB) Zobrazeno 1482 x
-
- 002.jpg (48.01 KiB) Zobrazeno 1480 x
-
- 003.jpg
- (40.32 KiB) Staženo 518 x
- Rebik
- Nováček
Já si to dovolím jenom shrnout, domovsky jsem z Peugeot Clubu a my pořádáme jako Pražáci + okolí sraz pevný termín jednou měsíčně (třeba každou první středu) na Džbáně v Praze 6. Je tam obrovské parkoviště, kde nikdo není, takže jezdíme nějaký slalom, může tam přijet předváděčka atd. Potom se přesuneme do protější restaurace Šárka, kde si objednáváma naporcovanou krůtu či prase na grilu a docela fajn pokecáme u dlabance.... http://www.dzban.cz/vincent píše:to je pravda, jak to rebik říkal,tak to znělo dobře
Asi se dají objevit i jiná místa, tohle je odzkoušený tip, přijde mi to funkčnější než být omezen veřejnou komunikací.
http://www.peugeot-club.com/foto.php?fo ... .jpg&out=c
Jinak se mi líbilo, hodně zvažuju tu Křivonosku....
Peugeot 407 - klidná síla -))
- tomin
- .
Bohužel srázek jsem nestihl
,ale tohle zní opravdu velice dobře.
Krůta,prase na grilu hmm...

Krůta,prase na grilu hmm...
První Křivonoska se moc povedla.Rebik píše:Já si to dovolím jenom shrnout, domovsky jsem z Peugeot Clubu a my pořádáme jako Pražáci + okolí sraz pevný termín jednou měsíčně (třeba každou první středu) na Džbáně v Praze 6. Je tam obrovské parkoviště, kde nikdo není, takže jezdíme nějaký slalom, může tam přijet předváděčka atd. Potom se přesuneme do protější restaurace Šárka, kde si objednáváma naporcovanou krůtu či prase na grilu a docela fajn pokecáme u dlabance.... http://www.dzban.cz/vincent píše:to je pravda, jak to rebik říkal,tak to znělo dobře
Asi se dají objevit i jiná místa, tohle je odzkoušený tip, přijde mi to funkčnější než být omezen veřejnou komunikací.
http://www.peugeot-club.com/foto.php?fo ... .jpg&out=c
Jinak se mi líbilo, hodně zvažuju tu Křivonosku....
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- big_bart
- Zkušený
Takze RADA rozhodla takto: srazek se bude konat v Jesenici, pokud to prazakum nebude vyhovovat tak v Postupicich
a aby kazdej doplnil sily po skoncenem pracovnim tydnu a pred nadchazejicim tak se bude konat v sobotu.
Jinak bude grilovacka nebo nejaky maly obcerstveni, pro ty hladove
Datum si rozhodnete vy sami, jak to bude kazdemu vyhovovat, ale aby jsme ho nedelali pak v prosinci

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Já bych jen big barta doplnila tím, že na tomto sraze, který doufám úspěšně dotáhneme do zdařilého konce, se dohodneme, kdo a kde se bude pořádat sraz další. Rádi bychom zkusili na radu Rebika založit pravidelný termín a scházet se vždy jednou měsíčně....jen bychom to mohli okořenit tím, že místo nebude pokaždé stejné, ale budeme se ve vymýšlení střídat, tím bychom mohli kompenzovat to, že jednou to bude mít někdo dál a jednou blíž.......takže: teď jen do mě
- Rebik
- Nováček
Jesenice je blbost, zcela vylučuje lidi co jezděj MHD a třeba by se rádi zastavili. Sobota je z mého ohledu obecně nešťastná, neupřednostním pár hodin pokecu před víkendem s rodinou, ideální je večer v týdnu, kdy se jenom člověk zdrží v práci -))big_bart píše:Takze RADA rozhodla takto: srazek se bude konat v Jesenici, pokud to prazakum nebude vyhovovat tak v Postupicich![]()
![]()
![]()
a aby kazdej doplnil sily po skoncenem pracovnim tydnu a pred nadchazejicim tak se bude konat v sobotu.
![]()
![]()
![]()
Datum si rozhodnete vy sami, jak to bude kazdemu vyhovovat, ale aby jsme ho nedelali pak v prosinci
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Peugeot 407 - klidná síla -))
- bjuty
- Pokročilý
Mě to vyhovuje, pojedu s rodinou.Rebik píše:Jesenice je blbost, zcela vylučuje lidi co jezděj MHD a třeba by se rádi zastavili. Sobota je z mého ohledu obecně nešťastná, neupřednostním pár hodin pokecu před víkendem s rodinou, ideální je večer v týdnu, kdy se jenom člověk zdrží v práci -))big_bart píše:Takze RADA rozhodla takto: srazek se bude konat v Jesenici, pokud to prazakum nebude vyhovovat tak v Postupicich![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Na sraz FF MHD ?
Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005
- Damon
- Test driver
Taky mi připadá divné proč MHD když je to pro členy a tím pádem i majitele focusů.
Pokud grilování tak v týdnu nevim nevim a ještě ještě přiletět buh ví kdy z práce a letět někam na sraz....
Jinak nevím jestli akce která se bude dělat poměrně často a pravidelně trochu nezevšední.

Pokud grilování tak v týdnu nevim nevim a ještě ještě přiletět buh ví kdy z práce a letět někam na sraz....
Jinak nevím jestli akce která se bude dělat poměrně často a pravidelně trochu nezevšední.

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- big_bart
- Zkušený
JJ na sraz MHD to je docela ulet ne?
a na grilovacku po praci to teda nevim, po praci si kazdej rad odpocine doma a ne aby letel jeste nekam.
a v tydnu to asi neklapne, hlavne pro neprazaky 

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

- bjuty
- Pokročilý
Pravda, pravda. Ta příprava, dohadování, těšení (nebo zklamání), to je to co mě láká.Damon píše:Taky mi připadá divné proč MHD když je to pro členy a tím pádem i majitele focusů.
Pravidelnost by mě odradila a stala by se z toho nutnost. Ne, ne.
Tento způsob volby, zdá se mi poněkud nešťastný.

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vymyslete mensi srazy ve spojeni s pokazde jinym a jinak zajimavym mistem. Tak tam spise pojedou cele rodiny a cast rodiny, kterou nezajima zajimavy pokec o FoFo muze navstivit napriklad hrad, zamek, jeskyni apod.
V dnesni uspechane dobe je hodne tezke vytvorit mesicni pravidelnost.
My jsme meli posledni srazek u Oder u letni bobove drahy a nekteri se i svezli.
- bjuty
- Pokročilý
To není špatný nápad (slyším z tebe zkušenost věků, nebo ne?).pelen píše:Vymyslete mensi srazy ve spojeni s pokazde jinym a jinak zajimavym mistem. Tak tam spise pojedou cele rodiny a cast rodiny, kterou nezajima zajimavy pokec o FoFo muze navstivit napriklad hrad, zamek, jeskyni apod.
Proč to nedělat jako sešlost lidí, kteří nejen vlatní FF, ale se i rádi vidí a pohovoří spolu. Něco takového jsem zažil u vodáků. A fungovalo to.
Zajímavých míst je u nás požehnaně a nemusí to být jen pijatyka

Parkoviště je sice praktické, ale časem se začneme nudit.
Jsme prima lidičky a času na relaxaci či odpočinek máme všichni málo. Tak i ten kousíček času musíme vyždímat až do mrtě.

A vidět pokaždé jiné místo, jiné lidi (dle místa srazu a volna) může tomu jen prospět.
Ježíši, nepřehnal jsem to ?

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: