Hal9000 píše:Ty by sis koupil auto s 180tis. v naftě, o kterém nevíš na co jezdilo, jak jezdilo atd. Už sem necpi tvoje auto, evidentně ho máš od malého nájezdu a dobře se o něj staráš. Myslíš si že to tak dělá každý? Tankuje kvalitní naftu, jezdí tak, aby ochránil dvouhmotu, turbo? Když někdo bude po 150tis. auto prodávat a bude s tím počítat dopředu, pochybuji že do poslední chvíle bude kupovat prémiovou naftu, dochlazovat turbo. Budeš vědět že motor nepodtáčel a nelikvidoval dvouhmotu......nebudeš vědět vůbec nic. Tak mu prosím přestaň motat hlavu že za 150tis. kč koupí super naftu do které nebude muset dávat xtis. km ani korunu. Není to pravda
Akorát mu pomůžeš koupit auto, do kterého utopí rodinné úspory a to bude ten důvod proč sem na forum už nikdy nevkročí

fuu, tak sorry, nikomu nic nepcham, reagujem na to, ze tu kazdy tvrdi, ze sa nic kupit neda. a ze to pravda nie je. ano najst nieco zaujimave je tazsie, ale da sa.
ja len vravim, ze za dane prachy by som ho predal, nic viac nic menej. a neviem preco si myslis, ze som primitiv a k autu sa budem spravat zle len preto ze ho chcem predat. turbo dochladzujem stale, naftu tankujem len na overenych benzinkach a snazim sa riesit ked je niekde problem.
proste sa mi nepaci, ked sa niekde prezentuju nazory ohnute podla toho ako sa to hodi.
V12:
par veci znamena vymenit baterku (aj ked stale startuje na prvy krat, tak uz mam pocit, ze by sa zislo vymenit), dalej jak som pisal brzdy, a potom este opravit bok, ktory som obtrel o mur - to pojde z havarijnej poistky. ak vsetko vyjde, bude sa to riesit cez fokiho...tot cele...
a myslim, ze ak by som vymenil to co pises, tak to auto je tym padom skoro ako nove...
a menit ho nechcem preto ze ma tolko najazdene, ale holt sa mi zmenil najazd a tym padom mi je nafta doma zbytocna, taktiez by som rad nieco novsie a podobne. ale nikde ma to netlaci, o aute viem ako som sa k nemu spraval, takze predaj v podstate z rozmaru, lebo z rozumu nie je dovod ziadny.
ale tym samozrejme netvrdim, ze sa zajtra nieco nevysype, to ale nemozes tvrdit ani o novom aute.
a to ci sa kolegovi hodi nafta alebo nie je cisto jeho volba. ja mu nebudem hanit ani jedno ani druhe, vsetko ma svoje pre a proti a rozhodnut sa musi sam.