Tak to skubi rozsekni, jak je to s tema cyipamaSkubi píše:važte slova, jsem taky chachar z Ostravy křtěný Ostravicívincent píše:já myslim,že v ostavácích se nemůže vyznat nikdo-mám z ovy přítelkyni a kolegu v práci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

to máš jedno to je kousekmilos83 píše:Já mám 39, takže mám smůlu.Blaaana píše:Tak mam chatu číslo 32 kdo přebývá vedle mně???koho se mam bát???
neboj se nic,maximálně si dám pár škopků,a když nechytim nikoho do party tak pujdu chrnětBlaaana píše:Tak to jsi skoro soused..tak snad se bát nemusimUcuLeLembo píše:my máme 29,to je co by jsi kamenem dohodila,ale bát se nemusíš,prcek nás (mě) bude krotitBlaaana píše:Tak mam chatu číslo 32 kdo přebývá vedle mně???koho se mam bát???
ee,to se nemůže stát,když nedojdu domu tak to jsem už totálně na plech a do akcí typu "jdu si lehnou domu" se nezůčastňujiBlaaana píše:tak si hlavně nespleť vchod do chaty
1) v zenskych odkudkoliv se nevyzna kdokolivvincent píše:já myslim,že v ostavácích se nemůže vyznat nikdo-mám z ovy přítelkyni a kolegu v práci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host