Vy jste teda mudrlanti
Strašení Kalouskem je úsměvný při pohledu na makrodata, ke kterým mám přístup a ta mluví jasně: jsou tu nějaké závazky, které stát podepsal a musí se plnit. Ber kde ber. Tzn.,že Kalousek šel cestou, která je politicky nejprůchodnější, a to zvyšováním daní. S tím souhlasí leví lidi, pravých je, bohužel, menšina. Můžu si o tom myslet co chci, ale to je realita. Kdokoliv na jeho místě by stál před stejným problémem: Kde vzít peníze. Jeden to řeší zvyšováním přímých daní, jiný by to řešil nepřímými daněmi, jiný intervencemi u ČNB, dluhopisy, někdo by to všechno zkombinoval......jde jen a jen o to, aby se vybral balík peněz, který je stejný za levice i pravice. Tolik ke Kalouskovi (mimochodem proč věříte mediálnímu obrazu Kalouska, ale mediálnímu obrazu Schwarzenberga ne?

Vlastně vím, jsem na fóru, tady platí selektivní pravdy

)
No a Karel vs Miloš? Jak jsem psal, volit jelimana, co si nechal za své vlády rozkrádat co šlo (ať už o tom věděl nebo ne) fakt nemůžu. Takže u mne volba jasná a divím se všem, co na jedné straně žehrají na rozkrádání republiky, na straně druhé ale svou volbou projevují souhlas.
Ale jak řikám, paradoxů je tohle forum a někteří lidi v něm plné, tak se vlastně není čemu divit