Stan nema, mam informace, ze ty stany maji nepromokavou podlazku, ale promokavou plachtu, prot, kdyz prsi, tak se spi v rybniku.bjuty píše:Fíha ? To jedu a pro dva. Díky.pelen píše:Pod autem je zima - protahuje tam vitr.bjuty píše:To Pelen: Teda, Ty jsi spal snad i pod autem, ne?
My jsem ale čtyři![]()
![]()
V S105 jme spali 3. Jinak si vezmi 4 spacaky. Od 18.6. do 1.7. je totalni vyprodej u Rossmanna (drogerie). Stan pro 2 osoby za 100Kc. Koupis dva a mas vyhrano.
A co spacáky ?![]()
Ale máš pravdu, když se chce ....
Pravdu mas..LounyUcuLeLembo píše:No jasně o moc dál jak já to mít nebudešRealife píše:proc z ruky? Vylet...proste sedni vem spacak a nic neres...Noah píše:Skoda ze je to pro me tak z ruky urco bych se prijel podivat
já jedu taky poprvé a hned jsem si to domyslelpelen píše:To prece vim take, ale ti, co pojedou poprve, tak si to nemusi doplnit. Myslim si, ze spanila jizda je bod, ktery by na plakatu nemel chybet.Skubi píše:no přece ze spanilé jízdy
Vstup je pouze záležitost akce ne ubytování.S tím to nemá nic společného.Akce je oficielně od 20-22.7. a ubytování jak kdo chce.UcuLeLembo píše:plakát je good,jen by mě zajímalo jak to je s tim vstupemKdyž tam máš chatku (stan) tak to pro tebe neplatí
jasně,ale když tam budeš ubytovanej v době akce tak na ten vstup si mám připravit taky chechtákyDamon píše:Vstup je pouze záležitost akce ne ubytování.S tím to nemá nic společného.Akce je oficielně od 20-22.7. a ubytování jak kdo chce.UcuLeLembo píše:plakát je good,jen by mě zajímalo jak to je s tim vstupemKdyž tam máš chatku (stan) tak to pro tebe neplatí
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů