Tak konečně jsem se dostal taky k počítači, byl jsem ještě do pátku pryč. A chci taky všem poděkovat bylo to fakt skvělý. Už se těšim na příště.

Lacoste, až někdy ty něco pro nás zorganizuješ, až byť jen chvíli budeš něco dělat pro klub a obětuješ nám svůj čas a možná i nějakou korunu pustíš, pak se nad tvým názorem zamyslím - jestli je normální, nebo jen úlet křiklouna z křoví. Je to tvůj první příspěvek na fóru a podle obsahu se ti mezi námi "doprdele vlezkami" ani moc nelíbí, tak nač ta tvoje snaha a starost o naše hlavy?lacoste píše:Vysvětlení na straně 9
Omlouvám se všem, že na to reaguji, ale nedá mi to spát, jen ve stručnosti Fokiho znám osobně, je pravda, že sem se s ním seznámil právě přes autalacoste píše:Vysvětlení na straně 9.
Vysvětlení na straně 9Boban píše:Omlouvám se všem, že na to reaguji, ale nedá mi to spát, jen ve stručnosti Fokiho znám osobně, je pravda, že sem se s ním seznámil právě přes autalacoste píše:Vysvětlení na straně 9.Ale za tu dobu co se s ním znám bych ho nezařadil mezi tuctový lidi který se na tebe vykašlou, když potřebuješ pomoct, třeba kvůli autu, je asi všem jasný, že nebudeš fokimu volat když tě bolí zub
![]()
Další věc o tom napakování, například jen já osobně co sem kolem křivonosky projezdil a provolal +XXdalších věcí, nikomu to necpu protože sem to udělal rád a udělám to znova.Zkus si třeba sám zorganizovat srázek, jen třeba pro deset lidí a postarat se o ně, není to jednoduchý,
Jestli si pozoroval Fokiho jak se chová na křivce tak je to jen tvoje věc, myslím, že ostatní tam nebyli jen kvůli němu, ale kvůi všem![]()
![]()
A O TO ŠLO
![]()
![]()
Foki není bůh v tom máš pravdu, žíví se tím čím se živí(naše velké +), má také své problémy, jinak on je člověk který není zlý, závistivý, škodolibý a proto s ním občas taky tak někdo vyjebeMožná na první pohled pro někoho působí jak ho popisuješ, ale je to jinak, znám ho dobře. Uvědom si jednu věc kdyby Foki tyhle stránky nezaložil, nepotkalo by se tolik lidí a nechtěly by se scházet dál.
![]()
Všem se omlouvám, ale nenechalo mě to chladným.
Vysvětlení na straně 9chmelko píše:lacoste:je vidiet, že sa asi s fokim osobne poznáte..
jasne, že nie každý nám sadne na prvý pohlad, v obchode a pod..
ale ak akceptujeme navzájom svoje požiadavky organizacia zrazu=návštevník, tak je to zmluva medzi dvoma stranami a už je zbytočné niečo na to komentovat..
ty si ani na zraze nebol čo? vidíš a mi tu riešime zraz a nie čo kto na niečom zarába..
to čo napísala blaaana tiež nesuhlasim, tolko penazi by som nedal
chodím dost po koncertoch a vstupné sa pohybuje niekde uplne ine..a píšem na depeche mode fora ako sa Gahan pretvaroval a robil to kvoli peniazom? on to vie ja to viem..ale nikto ma tam nenuti ist..a tak je to s obchodom, zo zrazmi, nakupom aut...
ja som tu nikdy z nikoho nerobil boha...všetci sme takí akí sme a ked si dokažeme niekedy výjst vstříc tak to je len super..
ak ste si niečo urobili s fokim, riešte to prosím cez SZ,maily,sms..
tiež by mi vadilo keby si to so mnou niekto vyriadoval tak verejne účty,,
Přístup ti nemusí zamezit jen Foki takže tím si nic nedokážeš.lacoste píše:Vysvětlení na straně 9
Já to nechápu. Přesně jak píšeš, je jako každej 5 člověk na zemi. Není ale žádný usáma ani adolf. Tak ho nech dýchat. A je špatné že takový obyčený člověk, který udělá něco co se jinému líbilo, tak mu jiný poděkuje? Já v obchodě poděkuju i když jsem musel zaplatit, i když je možná prodavačka namyšlená, i když jí to asi udělá dobře. Jsem tak vychovaný a nechápu tuto kritiku.lacoste píše:Vysvětlení na straně 9Blaaana píše:Foki: Vzhledem k nákladům na všechno by se mohlo zvýšit vstupný jak pro auto,tak pro osobu.Klidně 1000 kč za osobu,já bych ho klidně dala,protože tahle akce je pro mně nezapomenutelnej zážitek a rozhodně to stojí za to.Myslim,že nebudu jediná.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů