KRIVONOSKA 2007 den poté

Moderátor:Quickie
Odpovědět
jiri
Nováček
Nováček

Příspěvek od jiri » 28.07.2007 01:10

Jenže jestli umíš číst, tak se nenapakoval, ale nějakejch deset tisíc prodělal. :evil:

Tak konečně jsem se dostal taky k počítači, byl jsem ještě do pátku pryč. A chci taky všem poděkovat bylo to fakt skvělý. Už se těšim na příště. 8)
Ford Focus, 1.6, 74kW, kombi, r.v. 2002, modrá metal
Obrázek

Jasio
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasio » 28.07.2007 03:00

lacoste píše:Vysvětlení na straně 9
Lacoste, až někdy ty něco pro nás zorganizuješ, až byť jen chvíli budeš něco dělat pro klub a obětuješ nám svůj čas a možná i nějakou korunu pustíš, pak se nad tvým názorem zamyslím - jestli je normální, nebo jen úlet křiklouna z křoví. Je to tvůj první příspěvek na fóru a podle obsahu se ti mezi námi "doprdele vlezkami" ani moc nelíbí, tak nač ta tvoje snaha a starost o naše hlavy? 8O 8O :evil:
(To byla moje prvni a zároveň poslední reakce.)
Je Ford Kuga 1.6EB, 110kW Titanium 11/12
Je Ford Focus C-Max 2.0i, 107kW Ghia 02/05
byl Ford Focus Combi 1.6i, 74kW Ghia 02/99
Obrázek
Obrázek

HAWK
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HAWK » 28.07.2007 05:21

Reagovat na duchaplný příspěvek lacosta je zbytečné mrhání časem.
FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver

FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla

Blaaana
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blaaana » 28.07.2007 08:08

HAWK píše:Reagovat na duchaplný příspěvek lacosta je zbytečné mrhání časem.
souhlasim
Ford Focus 2,0 TDCi II combi Sport 2007

lacoste

Příspěvek od lacoste » 28.07.2007 09:07

Blaaana píše:
HAWK píše:Reagovat na duchaplný příspěvek lacosta je zbytečné mrhání časem.
souhlasim
Vysvětlení na straně 9

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 28.07.2007 09:31

lacoste píše:Vysvětlení na straně 9.
Omlouvám se všem, že na to reaguji, ale nedá mi to spát, jen ve stručnosti Fokiho znám osobně, je pravda, že sem se s ním seznámil právě přes auta :!: Ale za tu dobu co se s ním znám bych ho nezařadil mezi tuctový lidi který se na tebe vykašlou, když potřebuješ pomoct, třeba kvůli autu, je asi všem jasný, že nebudeš fokimu volat když tě bolí zub :!: :!: Další věc o tom napakování, například jen já osobně co sem kolem křivonosky projezdil a provolal +XXdalších věcí, nikomu to necpu protože sem to udělal rád a udělám to znova.Zkus si třeba sám zorganizovat srázek, jen třeba pro deset lidí a postarat se o ně, není to jednoduchý,
Jestli si pozoroval Fokiho jak se chová na křivce tak je to jen tvoje věc, myslím, že ostatní tam nebyli jen kvůli němu, ale kvůi všem :!: :!: :!: A O TO ŠLO :!: :!:
Foki není bůh v tom máš pravdu, žíví se tím čím se živí(naše velké +), má také své problémy, jinak on je člověk který není zlý, závistivý, škodolibý a proto s ním občas taky tak někdo vyjebe :!: Možná na první pohled pro někoho působí jak ho popisuješ, ale je to jinak, znám ho dobře. Uvědom si jednu věc kdyby Foki tyhle stránky nezaložil, nepotkalo by se tolik lidí a nechtěly by se scházet dál. :!:

Všem se omlouvám, ale nenechalo mě to chladným.

lacoste

Příspěvek od lacoste » 28.07.2007 09:59

Boban píše:
lacoste píše:Vysvětlení na straně 9.
Omlouvám se všem, že na to reaguji, ale nedá mi to spát, jen ve stručnosti Fokiho znám osobně, je pravda, že sem se s ním seznámil právě přes auta :!: Ale za tu dobu co se s ním znám bych ho nezařadil mezi tuctový lidi který se na tebe vykašlou, když potřebuješ pomoct, třeba kvůli autu, je asi všem jasný, že nebudeš fokimu volat když tě bolí zub :!: :!: Další věc o tom napakování, například jen já osobně co sem kolem křivonosky projezdil a provolal +XXdalších věcí, nikomu to necpu protože sem to udělal rád a udělám to znova.Zkus si třeba sám zorganizovat srázek, jen třeba pro deset lidí a postarat se o ně, není to jednoduchý,
Jestli si pozoroval Fokiho jak se chová na křivce tak je to jen tvoje věc, myslím, že ostatní tam nebyli jen kvůli němu, ale kvůi všem :!: :!: :!: A O TO ŠLO :!: :!:
Foki není bůh v tom máš pravdu, žíví se tím čím se živí(naše velké +), má také své problémy, jinak on je člověk který není zlý, závistivý, škodolibý a proto s ním občas taky tak někdo vyjebe :!: Možná na první pohled pro někoho působí jak ho popisuješ, ale je to jinak, znám ho dobře. Uvědom si jednu věc kdyby Foki tyhle stránky nezaložil, nepotkalo by se tolik lidí a nechtěly by se scházet dál. :!:

Všem se omlouvám, ale nenechalo mě to chladným.
Vysvětlení na straně 9

lacoste

Příspěvek od lacoste » 28.07.2007 10:06

Vysvětlení na straně 9

KUTY

Příspěvek od KUTY » 28.07.2007 10:27

Musim reagovat. Nepoznam Fokiho osobne (par viet nic neznamena), na zraze som bol tak mu tymto dakujem za organizaciu a skvely vikend, kde som spoznal nove tvare. Pises tu (lacoste), ze aky je vychcany atd., ze ti to nejaka Dana vravela. Ale nas ako uzivatelov fora nezaujima to, aky je v sukromi resp. v osobnom vztahu atd., pre nas je podstatne, aky ma pristup a ochotu riesit veci po stranke Focusov - pomoct ak ho o to niekto poziada v suvislosti s autom.
On tu zbiera superlativy na zaklade toho, ake maju s nim uzivatelia resp. znami skusenosti suvisiace s problematikou aut a naslednym riesenim problemov. A ze miznu z fora prispevky s kritikou na jeho osobu, to chapem, ak maju podobny scenar ako tvoje - ty nekritizujes, ze ti predal havarovane auto resp. odjebal opravu ale vrtas sa do jeho sukromia.
Citujem: "Strkame se mu jenom proto, ze nam pomaha ohledne aut."
Ved s takym cielom ho aj kazdy oslovuje. A myslim, ze nejde o strkanie ale o normalnu pomoc.

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 28.07.2007 10:37

lacoste:je vidiet, že sa asi s fokim osobne poznáte..
jasne, že nie každý nám sadne na prvý pohlad, v obchode a pod..
ale ak akceptujeme navzájom svoje požiadavky organizacia zrazu=návštevník, tak je to zmluva medzi dvoma stranami a už je zbytočné niečo na to komentovat..
ty si ani na zraze nebol čo? vidíš a mi tu riešime zraz a nie čo kto na niečom zarába..
to čo napísala blaaana tiež nesuhlasim, tolko penazi by som nedal
chodím dost po koncertoch a vstupné sa pohybuje niekde uplne ine..a píšem na depeche mode fora ako sa Gahan pretvaroval a robil to kvoli peniazom? on to vie ja to viem..ale nikto ma tam nenuti ist..a tak je to s obchodom, zo zrazmi, nakupom aut...

ja som tu nikdy z nikoho nerobil boha...všetci sme takí akí sme a ked si dokažeme niekedy výjst vstříc tak to je len super..

ak ste si niečo urobili s fokim, riešte to prosím cez SZ,maily,sms..
tiež by mi vadilo keby si to so mnou niekto vyriadoval tak verejne účty,,

lacoste

Příspěvek od lacoste » 28.07.2007 10:56

chmelko píše:lacoste:je vidiet, že sa asi s fokim osobne poznáte..
jasne, že nie každý nám sadne na prvý pohlad, v obchode a pod..
ale ak akceptujeme navzájom svoje požiadavky organizacia zrazu=návštevník, tak je to zmluva medzi dvoma stranami a už je zbytočné niečo na to komentovat..
ty si ani na zraze nebol čo? vidíš a mi tu riešime zraz a nie čo kto na niečom zarába..
to čo napísala blaaana tiež nesuhlasim, tolko penazi by som nedal
chodím dost po koncertoch a vstupné sa pohybuje niekde uplne ine..a píšem na depeche mode fora ako sa Gahan pretvaroval a robil to kvoli peniazom? on to vie ja to viem..ale nikto ma tam nenuti ist..a tak je to s obchodom, zo zrazmi, nakupom aut...

ja som tu nikdy z nikoho nerobil boha...všetci sme takí akí sme a ked si dokažeme niekedy výjst vstříc tak to je len super..

ak ste si niečo urobili s fokim, riešte to prosím cez SZ,maily,sms..
tiež by mi vadilo keby si to so mnou niekto vyriadoval tak verejne účty,,
Vysvětlení na straně 9

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 28.07.2007 10:57

To lacoste a všem:
Fokiho tu zná každý a tebe nikdo.Musíš mít velkou odvahu někoho tu napadat téměř jako anonym.Dej sem fotku ať víme kdo je ten hrdina co si tu léčí komplexy nebo něco dokazuje .Celé je to tu o dobrovolnosti. Kdo nechce nemusí tu být.Ale zaregistrovat se jen kvůli napadání členů hmmm opravdu frajeřina.

lacoste píše:Vysvětlení na straně 9
Přístup ti nemusí zamezit jen Foki takže tím si nic nedokážeš.

A soukromé problémy se řeší soukromě.

Jo a zpět k tématu.
Naposledy upravil(a) Damon dne 28.07.2007 23:49, celkem upraveno 1 x.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

staroch
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od staroch » 28.07.2007 10:59

lacoste píše:
Blaaana píše:Foki: Vzhledem k nákladům na všechno by se mohlo zvýšit vstupný jak pro auto,tak pro osobu.Klidně 1000 kč za osobu,já bych ho klidně dala,protože tahle akce je pro mně nezapomenutelnej zážitek a rozhodně to stojí za to.Myslim,že nebudu jediná.
Vysvětlení na straně 9
Já to nechápu. Přesně jak píšeš, je jako každej 5 člověk na zemi. Není ale žádný usáma ani adolf. Tak ho nech dýchat. A je špatné že takový obyčený člověk, který udělá něco co se jinému líbilo, tak mu jiný poděkuje? Já v obchodě poděkuju i když jsem musel zaplatit, i když je možná prodavačka namyšlená, i když jí to asi udělá dobře. Jsem tak vychovaný a nechápu tuto kritiku.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Obrázek
Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Lexie
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lexie » 28.07.2007 12:16

Tak s Blaaanou taky nesouhlasim, 1000 za osobu za vstup by podle me nedalo spoustu lidi, kdyz si vemu, ze tam lidi prijeli s rodinou a meli by zaplatit ctverku jen za vstup... :lol:

2lacoste> nikdo ti nevnucuje svuj nazor, tak ho ty nevnucuj jinym. Kazdy ma ten nazor nejaky, tak co, sve si rekl, my si to precetli a stacilo ne?? Vrat se k tematu sraz a hotovson... Jinak to zacne vypadat, ze z tebe mluvi zavist :P :P :lol:
Ford Focus, 1.6 16V, 01/2000, HB / silver mazlik
Obrázek

Blaaana
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blaaana » 28.07.2007 12:19

Jo ale to jsem myslela tak jako příklad a tisíc je tak hranice,kterou bych ještě byla ochotná zaplatit,ale bejt to víc,tak už asi nejedu.Děti by měli být zdarma. :wink: Ale tohle je věc názoru a co člověk to názor...
Ford Focus 2,0 TDCi II combi Sport 2007

Odpovědět

Zpět na „Srazy - Celorepublikové“