Bodový systém
- Honza
- Zkušený
JOjo,a myslím,že takovýchhle vtipů bude daleko víc a tímto zákonem stratí policie poslední špetku respektu,kterou měla...
Je to dva dny zpátky co se za mnou aktivně otočili (v křižovatce...) dohnali mně,až jsem zaparkoval a sice bez pokuty a ztráty bodu ale domluvou semnou řešili zelený diody,v předních lampách(původně tam byly modrý,což jsem uznal,že by asi být nemělo...) Dal jsem tam teda zelený,když mám zelený auto no a po cca půl roce ježdění to přišlo...Vyběhli z auta jak v americkým filmu,tak jsem vystoupil a začli...prý co ty zelený světla?...Říkám v čem je problém,uznávám,že by to asi být nemělo,ale koho tím ohrožuju?Vždyť mně moje auto baví a starám se o něj tak,že ho mám v lepším tech. stavu,než většina ostatních,tak proč jim vadí zelený diody...... Odpovědˇmně málem posadila na prdel a v pondělí jdu koupit asi bílý.... Odpověď zněla ¨A jak by jste se asi cítil pane řidiči,kdybyjste zavinil nehodu kvůli tomu,že by si vás někdo z dálky spletl se sanitkou,nebo s hasičema?....¨ Co dodat....nevím,odkud dotyčný blb v uniformě spadnul,ale zelený majáky nemají snad ani v Zimbabwe,nebo se pletu?
Kdyby měl jakýkoliv jiný důvod,tak bych to bral,ale takovou hovadinu?
Místo toha,aby byli rádi,že je nás pár takových,co se o auta starají a udržujou si je v pořádku tak budou buzerovat asi ze závisti,nebo co....
Je to dva dny zpátky co se za mnou aktivně otočili (v křižovatce...) dohnali mně,až jsem zaparkoval a sice bez pokuty a ztráty bodu ale domluvou semnou řešili zelený diody,v předních lampách(původně tam byly modrý,což jsem uznal,že by asi být nemělo...) Dal jsem tam teda zelený,když mám zelený auto no a po cca půl roce ježdění to přišlo...Vyběhli z auta jak v americkým filmu,tak jsem vystoupil a začli...prý co ty zelený světla?...Říkám v čem je problém,uznávám,že by to asi být nemělo,ale koho tím ohrožuju?Vždyť mně moje auto baví a starám se o něj tak,že ho mám v lepším tech. stavu,než většina ostatních,tak proč jim vadí zelený diody...... Odpovědˇmně málem posadila na prdel a v pondělí jdu koupit asi bílý.... Odpověď zněla ¨A jak by jste se asi cítil pane řidiči,kdybyjste zavinil nehodu kvůli tomu,že by si vás někdo z dálky spletl se sanitkou,nebo s hasičema?....¨ Co dodat....nevím,odkud dotyčný blb v uniformě spadnul,ale zelený majáky nemají snad ani v Zimbabwe,nebo se pletu?
Kdyby měl jakýkoliv jiný důvod,tak bych to bral,ale takovou hovadinu?
Místo toha,aby byli rádi,že je nás pár takových,co se o auta starají a udržujou si je v pořádku tak budou buzerovat asi ze závisti,nebo co....
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- Honza
- Zkušený
- Ahmed
- Test driver
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Bylo, je a bude, že vždycky všechny obstrukce byly jen na chudáky, protože ten bohatý si to pokaždé nějak zařídí. Buď úplatkem nebo šikovným právníkem. A bohužel díky liknavosti našich soudu se z nejedenoho poškozeného během roku soudního projednávání stal obviněný, protože svědci zapomínají, objevují se noví, policejní zprávy se záhadně mění, popř mizí.
Hold, kdo nemá na pokuty nebo právníka, tak bude jako doposud jezdit podle pravidel, no a ten pirát, který na to měl dřív, tak bude jezdit stejně a zase se mu nic nestane
Hold, kdo nemá na pokuty nebo právníka, tak bude jako doposud jezdit podle pravidel, no a ten pirát, který na to měl dřív, tak bude jezdit stejně a zase se mu nic nestane

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Damon
- Test driver
... Odpověď zněla ¨A jak by jste se asi cítil pane řidiči,kdybyjste zavinil nehodu kvůli tomu,že by si vás někdo z dálky spletl se sanitkou,nebo s hasičema?
Tak to je opravdu masakr
Ty uměji človeka odzbrojit.
Tak to je opravdu masakr

Ty uměji človeka odzbrojit.

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Chystá se novela. To bude nová povinnost Městské policie.
http://www.metacafe.com/watch/79843/chasing_fun/
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
jo tak to by mohli. dost dobry!Jasio píše:Chystá se novela. To bude nová povinnost Městské policie.
F.F.kombi 1.8 16 V GIA Black metal [img:2ro1ll6e]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:2ro1ll6e]
- Damon
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver
No jo chybička se vloudila.
4.5. jsem stál na Senovážným náměstí v Praze parkovný jsem měl do 9:10 a když jsem si vzpomněl že bych měl jít doplatit tak v 9:21 jsem měl lístek.(Kolega stál přes celé náměstí na druhé straně a měl 9:20 to byl nějakej rychlej MP psal asi všema 10
). Ten lístek jsem zahodil teď mi přišlo předvolání. Tak jsem tam zašel a byl jsem rozhodnut jestli mi by řekl více jak 200 tak nevím jestli jsem to řídil já nebo manželka(Je na mateřský a služební může řídit taky). Tak se trefil a mám klid.
4.5. jsem stál na Senovážným náměstí v Praze parkovný jsem měl do 9:10 a když jsem si vzpomněl že bych měl jít doplatit tak v 9:21 jsem měl lístek.(Kolega stál přes celé náměstí na druhé straně a měl 9:20 to byl nějakej rychlej MP psal asi všema 10

- Michal_Ford
- Junior
Takze to bylo do 200 ?? No parada me to ceka dnes nebo nekdy pristi tyden. Dnes rano jsem prisel k autu a listecek za steracem. A to na miste kde stoji auta uz 30 letDamon píše:No jo chybička se vloudila.
4.5. jsem stál na Senovážným náměstí v Praze parkovný jsem měl do 9:10 a když jsem si vzpomněl že bych měl jít doplatit tak v 9:21 jsem měl lístek.(Kolega stál přes celé náměstí na druhé straně a měl 9:20 to byl nějakej rychlej MP psal asi všema 10). Ten lístek jsem zahodil teď mi přišlo předvolání. Tak jsem tam zašel a byl jsem rozhodnut jestli mi by řekl více jak 200 tak nevím jestli jsem to řídil já nebo manželka(Je na mateřský a služební může řídit taky). Tak se trefil a mám klid.

Mam se dostavit na vysvetleni. Tak doufam,ze se udrzim a nevysvetlim jim to tam jinak

- Damon
- Test driver
Jestli to bylo před 1.7. tak v nouzi stačí říci že to tam možná postavil nekdo s tvých blízkých a že proti němu nemůžeš dle zákona vypovídat a oni to odloží.
Od 1.7. sice máš povinnost dle nových pravidel toto zdělit nebo by jsi mohl dostat pokutu 10000,- ale zase jiný zákon který stále platí říka že nesmůžeš.Prostě kocourkov.Pokud je pokuta rozumná což 200 si myslím že je tak se nehádám.Hlavně aby jsi tam nepřišel,nečíhli do záznamu a nenašli ti toho tam víc
Od 1.7. sice máš povinnost dle nových pravidel toto zdělit nebo by jsi mohl dostat pokutu 10000,- ale zase jiný zákon který stále platí říka že nesmůžeš.Prostě kocourkov.Pokud je pokuta rozumná což 200 si myslím že je tak se nehádám.Hlavně aby jsi tam nepřišel,nečíhli do záznamu a nenašli ti toho tam víc

- Michal_Ford
- Junior
- Michal_Ford
- Junior