tikak1:
Máš na mysli zkoušet měřit teplotu vně štítu, kde je hadice na výustku? Psal jsem, že až budu paranoidní a to mě snad nepotká...i když možná už to začíná

,kouknul jsem znova na ty hadičky /horní/. Nemám termopistoli a nucenou regeneraci nemám nikdy v plánu /jedině čistit nebo vyměnit/. Hadice pružná bez vytvrdnutí, na ohyb není vidět s lampou žádná prasklina. Na tachometru 153 tis.
Nebo udělat výměnu origo hadiček za mnou uvažované? Pokud je Veliký Manitua povolá do věčných lovišť, určitě má první cesta nepovede k Henrymu, ale určitě se zamyslím a bude to za mé prašule. To mohu slíbit...

Pokud bude můj "pokus" stát 1/4 toho co chce Henry nemám problém. U Henryho jsem bral jen jednou v časové nouzi pitomé matky na zimní plecháč /někde jsem prodrbal/ a 360% marže se mě zda volaako nelidová, ale každého volba. Nemám problém obchodovat, mám problém se nechat ojebat…
Kupodivu brácha nástrojař a když jsem pův. našel /byly v autě/

, dal jsem je v létě na porovnání. Výsledek? Henry mě ojebal …teda sorry, po česku dobře zobchodoval.
Přemýšlení a odměny za přemýšlení mě tak nějak platí mé složenky, někdy to sice bolí /přemýšlení/, ale funguje to. I když minout se je lidské.
Ještě jsem si všimnul, že origo hadice u výustku nemá zvýšenou izolaci a dále od výustku /DPF/ je na hadici zvýšená izolace - možná jen mechanická. Proč to ten Henry dělá /vlastně ten kdo to pro Henryho dělá/, když ta vysoká teplota je hlavně u DPF? Stejně to někdo dělá v ČR nebo někde na Balkáně /moje domněnka/ a při předpokládané marži Henryho a spol. jakou mají hodnotu a z čeho jsou…Když kouknu na hadice s odolností vyšší než 300 st., by to Henry prodával tak za 15 fíků.
Proč přemýšlím? Např. podle Henryho a jeho manuálu bych měl mít osazen druhý DPF a nemám /prašule za ten druhý mě leží na účtu/. Pokud dojde na spojku, nekoupím ji u světoznámých českých dodavatelů /to už jsem někde psal/. Jen pro zajímavost. Proč se asi nedá koupit koupit komplet DMF od LUKu od našich světoznámých dodavatelů a na trhu je jen po částech, samozřejmě dražší o cca 7 fíků – pult? Koukal jsem jen na 2 velké "světoznámé" české dodavatele. Přitom výrobce u Franfurtu je má naskladněny, takže v čem je problém…Že by neměli přepravní kapacity…
U mechoše stojí jedno Mondejko, které servisuje od novoty s 230tis. a poprvé se ozvalo DPF a nouzák, takže bude čistit. Mám mu „poradit“, že jediná doporučená možnost od Henryho je nový – nejlépe v akci od Henryho ?!?! Henry to ví přece nejlíp a varianty se nepřipouští. Proč automobilky potají inovují některé komponenty, když to mají odladěné a vyzkoušené, než jdou výrobky /auta/na trh.
Podle některých by auto už mělo pomale stát, vana plná bordelu turbína a čerpadlo na onom světě, páč tam liju 5W-30 A5 B5 s intervalem 9-10 tis. km sice ne Ford, ale i tak...Já neříkám, že jednou nezastaví…
Možná někdo, kdo zrovna stojí před tímto problémem /hadičky/ to prubne, já zatím nemám potřebu..., ale třeba budu časem první…