P.S.:díky Pelenovým fotkám jsem zjistil kdo všechno (že Bobane )se podílel na onom žlutém reklamním bilboardu , který při mém příjezdu visel na mé chatce

DVD se svymi fotkami jsem dal Fokimu tesne, nez jsme s Pepanem odjeli. Po vyjezdu z kempu jsem v hlave probiral, na co jsem zapomnel. V momente, kdyz jsem si vzpomnel, ze jsem se s tebou nerozloucil, tak mne polilo horko, ze "dukazy" jsou v cudu. Uvedomil jsem si vsak, ze to Manzelka resila nejakou ctvrtkou tvdrsiho alkoholu.bofi píše:....
P.S.:díky Pelenovým fotkám jsem zjistil kdo všechno (že Bobane )se podílel na onom žlutém reklamním bilboardu , který při mém příjezdu visel na mé chatce.Ale pomsta to byla dobrá , to se musí nechat
![]()
![]()
.
Tak tak , vše bylo , jak je zvykem , vyřešeno u kalíškupelen píše:DVD se svymi fotkami jsem dal Fokimu tesne, nez jsme s Pepanem odjeli. Po vyjezdu z kempu jsem v hlave probiral, na co jsem zapomnel. V momente, kdyz jsem si vzpomnel, ze jsem se s tebou nerozloucil, tak mne polilo horko, ze "dukazy" jsou v cudu. Uvedomil jsem si vsak, ze to Manzelka resila nejakou ctvrtkou tvdrsiho alkoholu.bofi píše:....
P.S.:díky Pelenovým fotkám jsem zjistil kdo všechno (že Bobane )se podílel na onom žlutém reklamním bilboardu , který při mém příjezdu visel na mé chatce.Ale pomsta to byla dobrá , to se musí nechat
![]()
![]()
.
chmelko píše:no Damone, potom sa diali veci...vid Romoshi:-)))
Takže oficiálně přiznávám že už jsem vzůru.misoo píše:bolo super, uz sa tesim o rok ! moc diky vsetkym organizatorom !!!!![]()
ano, vecierok v okoli chatky c.22 stal za to !
dufam, ze romosch uz je uz teraz vonku z postele...![]()
chmelko píše:foki možno by bolo dobre pre všetkých rozpísat konkretne náklady, aby si hned kazdy nevynasobil vstup+počet návštevníkov=zisk...foki píše:hm vis co ? muzes si to zkusit pristi rok sám . bohuzel i letos jsem na tebou citovane pratelske setkani doplacel 8000kc takze kdyz shrnu tu mega výdelecnou cinnost za dva roky , tak jsem prodelal cca 40000kc . takovýhle č..... mám nejradsi . sorry za ostrost ale nemám vubec na nic naladu .Jari píše:Tak se připojím i já,Byl jsem týden na dovolený v Hluboký n/V.-na sraz jsem se těšil!!Ale když jsem přijel v sobotu k závoře,a tam mně řekli,abych vysolil 550,- i když jsem jim řek,že tam budu max.1-2hod.,že mám sebou 3letýho sviště.Tak sem se radši otočil,a šel jsem se naložit do bazénu.Myslel jsem,že je to přátelské setkání,a né mega-výdělěčná činnost.Byl se mnou švagr co jezdí na srazy honda-či auto-hifi(i na křivonosku)a i tomu se protočili panenky.Toť asi vše,a teď čekám,že mně tady asi všichni pěkně properete,ale i kritika je někdy zapotřebí.a v rakousku zaplatis 20e za osobu a nikdo se s tebou bavit nebude .
Fokiho reakci naprosto chápu...U nás pořádáme punkrockový fest(teď je za náma 7.ročník)a rok co rok posloucháme tu samou píseň...Je to drahý,pár kapel,to jde vše pořadatelům do kapsy...Ale i kdyby sme vydělávali,věnuješ tomu čas při přípravě,mobil máš pořád u ucha a to taky neni levný,akci si ani moc neužiješ,protože jsi pořád v jednom kole a po akci úklid....Jari opravdu si to někdy zkus....My jsme na tom dlouhodobě trochu líp....Za těch sedm let jen pár tisíc mínus.....Na Křivonosce sem nebyl,ale na další ročník bych určitě zajel a u brány zacvaknulfoki píše:chmelko píše:foki možno by bolo dobre pre všetkých rozpísat konkretne náklady, aby si hned kazdy nevynasobil vstup+počet návštevníkov=zisk...foki píše: hm vis co ? muzes si to zkusit pristi rok sám . bohuzel i letos jsem na tebou citovane pratelske setkani doplacel 8000kc takze kdyz shrnu tu mega výdelecnou cinnost za dva roky , tak jsem prodelal cca 40000kc . takovýhle č..... mám nejradsi . sorry za ostrost ale nemám vubec na nic naladu .a v rakousku zaplatis 20e za osobu a nikdo se s tebou bavit nebude .
8000stan
5000DJ
7000hrad
2000personal
9000 pohary
----------
31000kc
bylo 80aut
a asi 120 lidi
celkem 24000kc
nepocitam tankovani cas a elektriku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host