Já sem svědek, ExciteFF už fofo nevlastní patří Taspy, a mě pro změnu patří její notebook.taspy píše:To EyxciteFF: Se na ni můžeš po večerech dívat, protože to ty nikdy mít nebudeš:-D Vlastně už ani tvé FoFo ti nepatří![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jenda25 píše:Já sem svědek, ExciteFF už fofo nevlastní patří Taspy, a mě pro změnu patří její notebook.taspy píše:To EyxciteFF: Se na ni můžeš po večerech dívat, protože to ty nikdy mít nebudeš:-D Vlastně už ani tvé FoFo ti nepatří![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
foki možno by bolo dobre pre všetkých rozpísat konkretne náklady, aby si hned kazdy nevynasobil vstup+počet návštevníkov=zisk...foki píše:hm vis co ? muzes si to zkusit pristi rok sám . bohuzel i letos jsem na tebou citovane pratelske setkani doplacel 8000kc takze kdyz shrnu tu mega výdelecnou cinnost za dva roky , tak jsem prodelal cca 40000kc . takovýhle č..... mám nejradsi . sorry za ostrost ale nemám vubec na nic naladu .Jari píše:Tak se připojím i já,Byl jsem týden na dovolený v Hluboký n/V.-na sraz jsem se těšil!!Ale když jsem přijel v sobotu k závoře,a tam mně řekli,abych vysolil 550,- i když jsem jim řek,že tam budu max.1-2hod.,že mám sebou 3letýho sviště.Tak sem se radši otočil,a šel jsem se naložit do bazénu.Myslel jsem,že je to přátelské setkání,a né mega-výdělěčná činnost.Byl se mnou švagr co jezdí na srazy honda-či auto-hifi(i na křivonosku)a i tomu se protočili panenky.Toť asi vše,a teď čekám,že mně tady asi všichni pěkně properete,ale i kritika je někdy zapotřebí.a v rakousku zaplatis 20e za osobu a nikdo se s tebou bavit nebude .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů