Chlapi, je nekdo z vas potapec? Pudem si s kamosem v sobotu 21.12.2013 zabublat za Luzanky.
Prida se nekdo? je to od 10ti do 11ti dopoledne.
Potápění
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- lucky.jack
- Test driver
Re: Potápění
Infinter se taky potápí. Teda aspoň mám za to, že o tom mluvil...i když teda asi na Moravu bublat nepojede 

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- caval
- .
toz treba se najde nejakej čumizgumi z Brniska, nebo okoli.
Jinak v lete jezdivame na Vykleky, nebo na Šifr, tak treba se nekdy zanorime tam
Jinak v lete jezdivame na Vykleky, nebo na Šifr, tak treba se nekdy zanorime tam

byl :Focus II Hatchback r.v. 2005 1,6 16V Ti-VCT Ghia Naira edition Fokinek
je : ST220 Blue performance
- Infinter
- Zkušený
Hej, popápnický topic a já o něm nevím
Caval: Jestli to je ještě aktuální, znám v Brně celou potápěčskou bandu z různých VŠ (dělal jsem si u nich licenci), jezdím s nimi na akce. Na bazén chodí v rámci výuky na 2 hodky v týdnu, ale dá se s nima domluvit prakticky na čemkoliv. Jestli budeš chtít, předám odkaz na FCB skupinu

Caval: Jestli to je ještě aktuální, znám v Brně celou potápěčskou bandu z různých VŠ (dělal jsem si u nich licenci), jezdím s nimi na akce. Na bazén chodí v rámci výuky na 2 hodky v týdnu, ale dá se s nima domluvit prakticky na čemkoliv. Jestli budeš chtít, předám odkaz na FCB skupinu

- caval
- .
zdarec,
no my chodime spis ven
do bazenu jen tak rekreacne zabublat 
ja se potapim teprv chvilu ( dva roky ), ale jak nekam povalime, tak dam vedet.
sem si prave rikal, ze by se tu nekdo chytnul a docela sem cucel, ze se tady nikdo nenori
Jezdivame na Vykleky a na Šifr, ale jestli mas neco ve svym okoli, tak se radi podivame
no my chodime spis ven

ja se potapim teprv chvilu ( dva roky ), ale jak nekam povalime, tak dam vedet.
sem si prave rikal, ze by se tu nekdo chytnul a docela sem cucel, ze se tady nikdo nenori

Jezdivame na Vykleky a na Šifr, ale jestli mas neco ve svym okoli, tak se radi podivame

byl :Focus II Hatchback r.v. 2005 1,6 16V Ti-VCT Ghia Naira edition Fokinek
- Infinter
- Zkušený
No jasně že ven, já jsem to jen říkal, že mají dvě hodky v týdnu výcvik, takže je možné si dojít na bazén zatrénovat..
Jinak v mém okolí to je standardně Leštinka, Trhová kamenice atd. Když pojedete směr východní čechy, tak dej vědět, když budu mít čas, tak bych šel taky
Jinak oni taky jezdí Výkleky, ale na mě to je kvůli jednomu ponoru moc daleko.. Nedávno jsme s jámošem řešili Blansko, ale zatím konkrétní termín nemáme..
Jinak v mém okolí to je standardně Leštinka, Trhová kamenice atd. Když pojedete směr východní čechy, tak dej vědět, když budu mít čas, tak bych šel taky