PDA s GPS přijímačem
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
E-Ten je doma a jsem z něho magor. Konečně jsem přišel na to jak nainstalovat českou klávesnici, ale stále mi nejde nainstalovat česká lokalizace. Podle návodu spustím soubor .exe a očekávám, že mně přístroj k něčemu vyzve. Misto toho po odsouhlasení licenčních podmínek se po kliknutí na FINISH zobrazí:
Could not create install directory. Setup cannot continue and wil exit.
A to jsem tam ještě nevložil TomToma....to bude taky horor.

A to jsem tam ještě nevložil TomToma....to bude taky horor.

- richisan
- Zkušený
navigacia a TOM-TOM
Viaceri tu pisete o tom ake mate skvele skusenosti s TOM-TOMom. Mam HP 6915 kupenu zaciatkom roka a vyskysal som aj najnovsiu verziu tom-toma a nove mapy pre SK a CZ no je tam omnoho viac chyb ako v igo, najma pokial ide o jednosmerky, zakazy odbocenia a pod. okrem toho je graficke spracovanie aplikacie a aj moznosti programu o nicom.ak byvas v malom meste, tam take nieco ani nie je ale ked vas to posiela v bratislave kade-tade kde nemozete odbocit, neni to bohvieco
takze treba raz skusit aj nieco ine a lepsie. igo je madarsky produkt a hoci nemam moc madarov v laske, tato vec im celkom vysla. zivot je zmena

- richisan
- Zkušený
navigacia a TOM-TOM
Viaceri tu pisete o tom ake mate skvele skusenosti s TOM-TOMom. Mam HP 6915 kupenu zaciatkom roka a vyskysal som aj najnovsiu verziu tom-toma a nove mapy pre SK a CZ no je tam omnoho viac chyb ako v igo, najma pokial ide o jednosmerky, zakazy odbocenia a pod. okrem toho je graficke spracovanie aplikacie a aj moznosti programu o nicom.ak byvas v malom meste, tam take nieco ani nie je ale ked vas to posiela v bratislave kade-tade kde nemozete odbocit, neni to bohvieco
takze treba raz skusit aj nieco ine a lepsie. igo je madarsky produkt a hoci nemam moc madarov v laske, tato vec im celkom vysla. zivot je zmena

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nemas v nastaveni zakazano zapisovat do prislusnych adresaru?Jasio píše:E-Ten je doma a jsem z něho magor. Konečně jsem přišel na to jak nainstalovat českou klávesnici, ale stále mi nejde nainstalovat česká lokalizace. Podle návodu spustím soubor .exe a očekávám, že mně přístroj k něčemu vyzve. Misto toho po odsouhlasení licenčních podmínek se po kliknutí na FINISH zobrazí:
A to jsem tam ještě nevložil TomToma....to bude taky horor.![]()
- Peter
- Junior
Chcem kupit mio p340 nemate s nim niekto skusenosti?
http://www.mio-tech.sk/prod2_5.htm viem ho zohnat za 7000 skk
http://www.mio-tech.sk/prod2_5.htm viem ho zohnat za 7000 skk
Ford Focus r.v. 99 1.8TDDi Trend 3dv Panther black

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem do 05.30 hod. zjisťoval jaká jsem lama. Češtinu ještě nemám, ale už se v tom anglicky docela orientuji.
Nad ránem se mi povedlo nasadit navigaci iGO a dnes jsem ji poprve testoval. Potvrdil své kvality, chod je plynulý a reakce rychlé....nějakou dobu s ním ještě pojezdím, ať ho líp poznám. (3x jsem přejel odbočku). Menu a ovládání je od TT docela odlišné. Zajimalo by mně, ale jestli hlasitost hlasové navigace je u obou programů různá, nebo záleží jen na HW? Recenze na hlasový výstup byly slušné, ale orig.TT krabice je přece jenom o dost hlasitější.

Myslíš nějaké konkrétní adresáře ? Zápis jinak jde.pelen píše:Nemas v nastaveni zakazano zapisovat do prislusnych adresaru?

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já sebou teda tahám dvě krabičky (mám samostatný GPS modul http://www.elektro4u.cz/Compass-GB732-G ... d11330.htm
a k tomu mám MDA compact http://mobil.idnes.cz/mda-compact-profe ... lefony_dno
a v tom mám TT navigator6 a pohoda.
A umístěné to mám jako ClairVOYanT
a k tomu mám MDA compact http://mobil.idnes.cz/mda-compact-profe ... lefony_dno
a v tom mám TT navigator6 a pohoda.
A umístěné to mám jako ClairVOYanT
-
- Test driver
Vodik
Nováček
Plánuji pořídit si GPS navigaci do auta. Chtěl bych jen poradit jakou si mám pořídit. Preferoval bych, aby byly dostupné mapy ke stažení na netu, aby byly mapy podrobné a aby měla podporu Blue Tooth pro handsfree. Jako neposlední kritérium je cena. Díky za každou radu
Nováček
Plánuji pořídit si GPS navigaci do auta. Chtěl bych jen poradit jakou si mám pořídit. Preferoval bych, aby byly dostupné mapy ke stažení na netu, aby byly mapy podrobné a aby měla podporu Blue Tooth pro handsfree. Jako neposlední kritérium je cena. Díky za každou radu
-
- Test driver
TripleJay
Junior
Myslim ze to patri skor do casti "Interier"
Tak nebud prekvapeny ak to admin/moderator presunie...
Popripade to aj zamkne, bo sa to uz riesilo, napr.: [odkaz]
Ak nechces teda cisto len GPS pristroj (nie PDA), ale ja co som pocul a co odpuracili, hlavne pre SR/CR tak ten je tu: [odkaz] myslim ze aj cena v poho... Inak ak potrebujes mapy zapadnej Europy tak skor asi iny model, ale checknut mapy dodatocne nie je problem
Junior
Myslim ze to patri skor do casti "Interier"
Tak nebud prekvapeny ak to admin/moderator presunie...
Popripade to aj zamkne, bo sa to uz riesilo, napr.: [odkaz]
Ak nechces teda cisto len GPS pristroj (nie PDA), ale ja co som pocul a co odpuracili, hlavne pre SR/CR tak ten je tu: [odkaz] myslim ze aj cena v poho... Inak ak potrebujes mapy zapadnej Europy tak skor asi iny model, ale checknut mapy dodatocne nie je problem
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: