Taky mě to napadloRadek 1.8 16V píše:Kdyby někdo chtěl CO...![]()
![]()
Vsak at prijdou, myslim, ze by po svych neodesli, kdyz nas tam bude tolikJenda25 píše:četli ste tohle na MF Dnes : Penzion v Hluboké přepadlo patnáct lupičů
16. července 2007 15:17
Zhruba 15 ozbrojených lupičů v neděli večer přepadlo penzion v Hluboké nad Vltavou. Majitelům vyhrožovali smrtí, pokud jim nedají peníze. Jednoho muže zbili baseballovými pálkami, musel být s poraněním hlavy ošetřen v nemocnici.
Muži ozbrojení střelnými zbraněmi, noži a pálkami přepadli penzion kolem 21:00. Napadenému muži navíc sebrali 20 tisíc korun.
Tak doufám že nepřijedou na křivonosku, tam by sme je zašlapali do země.
Mensi upresneni z radia Impuls:Jenda25 píše:četli ste tohle na MF Dnes : Penzion v Hluboké přepadlo patnáct lupičů
16. července 2007 15:17
Zhruba 15 ozbrojených lupičů v neděli večer přepadlo penzion v Hluboké nad Vltavou. Majitelům vyhrožovali smrtí, pokud jim nedají peníze. Jednoho muže zbili baseballovými pálkami, musel být s poraněním hlavy ošetřen v nemocnici.
Muži ozbrojení střelnými zbraněmi, noži a pálkami přepadli penzion kolem 21:00. Napadenému muži navíc sebrali 20 tisíc korun.
Tak doufám že nepřijedou na křivonosku, tam by sme je zašlapali do země.
no já to dávám vyleštit ve středu ( moje krásná modrá barva už pomalu přechází do šedivé)Boban píše:Takový do taz ke všem na kdy necháváte leštění svých kočárů před Křivonoskou?![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti