ahoj, keď dáš dole kryt čerpadla, bude ten molitan vnútri celý nasiaknutý naftou.
Ja ho tam už ani nemám.
A nemám už ani spodný kryt motoru, pretože mi ho minulú zimu odtrhol neodprataný sneh na ceste
K tej krytke, podarilo sa mi vymeniť tesnenie, išlo to ľahko, tesnenie stálo tuším 5 Eur, odtočiť dve skrutky, pomaličky odtiahnuť, či dačo nevypadne, tuším je tam nejaká pružina, to rýchlo vymeníš.
Väčší problém je odvzdušniť čerpadlo.
To som robil na trikrát. Kúpil som si balónikovú pumpičku na palivo, rozrezal hadicu za filtrom a napojil do toho pumpu. Povolil vstreky, napumpoval naftu, dotiahol vstreky. A točil...
... a točil...
...a točil....
a na druhý deň som išiel zháňať hadicu od filtra k čerpadlu, lebo som mal pocit, že mi prisáva vzduch na spojke pri namontovanej pumpe a preto som to nenatočil.
Tak nová hadička, bez pumpy, a potom som skúšal točiť len z povolenými vstrekmi, ale ja tak som nenatočil.
Potom ma napadlo dať pumpu až na prepad z čerpadla, tak som odtočil prepad, napojill provizórne pumpičku a podtlakom nasal do čerpadla naftu, potom pritočil znova prepad, povolil trošku dva vstreky, motor naskočil, vstreky som dotiahol a už to šlo.
Ale ako by to bolo, keby sa to podarilo.....
...tak som zistil na druhý deň po dlhšej jazde, že čerpadlo tečie.
Nafta netiekla z pod tej malej krytky, ale z pod tej kocky, kde už je vysoký tlak a to by som musel rozobrať čerpadlo na polovicu.
A to mi nikto nevie povedať, či by som to zložil alebo musel celé repasovať.
A v jednom servise sa do toho nechceli ani pustiť, že radšej repas za 700.
Tak to mám teraz prelepené tekutým kovom (cigánska robota, nie z mojej hlavy), kvapká menej, ale nie je to dobré.
Takže čakám ,koľko to vydrží.
Mám to tak už 22000km.
Tak dúfam, že ešte aspoň 100000km vydrží.
A potom budem spokojný.
Fuuu, ale som sa rozpísal...