K Ř I V O N O S K A 2 0 0 7 - kdo, kdy. kudy jede?

Moderátor:Quickie
Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 13.07.2007 23:33

ExciteFF píše:
Lexie píše:Tak to vypada, ze v patek budu z Ostravy vyrazet uplne sama. To jsem zvedava, jeslti trefim :lol: :lol: :lol: Jdu studovat mapu radeji uz ted, kdyby nekdo chtel vyjizdet v patek brzo rano se mnou, dejte pls vedet :wink:
Já jsem chtěl vyjíždět v pátek ráno.Záleží kudy pojedeš jestli přes Ol tak bych se připojil :wink: :wink:
tak si dejte scuka na pumpě za Vyškovem a můžeš jet z Přerova na Kojetín a na D1 ,tak jak jsme to měli původně dohodnuto s opicakem, což tady najdete :wink:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

ExciteFF
Junior
Junior

Příspěvek od ExciteFF » 14.07.2007 08:40

Skubi píše:
ExciteFF píše:
Lexie píše:Tak to vypada, ze v patek budu z Ostravy vyrazet uplne sama. To jsem zvedava, jeslti trefim :lol: :lol: :lol: Jdu studovat mapu radeji uz ted, kdyby nekdo chtel vyjizdet v patek brzo rano se mnou, dejte pls vedet :wink:
Já jsem chtěl vyjíždět v pátek ráno.Záleží kudy pojedeš jestli přes Ol tak bych se připojil :wink: :wink:
tak si dejte scuka na pumpě za Vyškovem a můžeš jet z Přerova na Kojetín a na D1 ,tak jak jsme to měli původně dohodnuto s opicakem, což tady najdete :wink:
To by taky šlo.Však uvidím jestli se s Lexie domluvím.Já nevím jestli nebudu v Ol.vyzvedávat ještě jednoho kluka :wink: :wink:

Lexie
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lexie » 14.07.2007 09:32

ExciteFF píše:
JJJ, pojedu Hranice, Olomouc, Brno, Humpolec, Pelhrimov, Jind. Hradec a Hluboka.
Akorat ne skrz Olomouc ale uz po te dalnici, ale to je urcite samozrejme...
Ford Focus, 1.6 16V, 01/2000, HB / silver mazlik
Obrázek

ExciteFF
Junior
Junior

Příspěvek od ExciteFF » 14.07.2007 10:21

Lexie píše:
ExciteFF píše:
JJJ, pojedu Hranice, Olomouc, Brno, Humpolec, Pelhrimov, Jind. Hradec a Hluboka.
Akorat ne skrz Olomouc ale uz po te dalnici, ale to je urcite samozrejme...
To je super tak nějak jsem to myslel i já.A v kolik tak budeš vyjíždět??

Lexie
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lexie » 14.07.2007 10:24

ExciteFF píše:To je super tak nějak jsem to myslel i já.A v kolik tak budeš vyjíždět??
No predpokladam, ze z Ostravy vyjedu tak v 6 rano. Ale rikam dopredu, ze jsem ridic zacatecnik a hlavne jezdim podle predpisu :lol: :lol: :lol: takze kdyz 50 tak 50 apod. :P
Obrázek

ExciteFF
Junior
Junior

Příspěvek od ExciteFF » 14.07.2007 10:30

Lexie píše:
ExciteFF píše:To je super tak nějak jsem to myslel i já.A v kolik tak budeš vyjíždět??
No predpokladam, ze z Ostravy vyjedu tak v 6 rano. Ale rikam dopredu, ze jsem ridic zacatecnik a hlavne jezdim podle predpisu :lol: :lol: :lol: takze kdyz 50 tak 50 apod. :P
:lol: :lol: To vůbec nevadí.Tak pojedu za tebou :wink: :wink: .Takže když vyjedeš v šest ráno z Ostravy a pojedeš podle předpisů :wink: tak by jsi mohla být kolem půl osmé v OL???

Lexie
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lexie » 14.07.2007 10:43

ExciteFF píše:
Lexie píše:
:lol: :lol: To vůbec nevadí.Tak pojedu za tebou :wink: :wink: .Takže když vyjedeš v šest ráno z Ostravy a pojedeš podle předpisů :wink: tak by jsi mohla být kolem půl osmé v OL???
No to bych snad stihnout mohla :lol: :lol: Kde tam je nejaka benzuinka, na ktere bychom se mohli scuknout? Juknu se do mapy, at se pak poradne domluvime :wink: Jinak ja na Krivce nikdy nebyla, tak snad az sjedem z dalnice nebudem bloudit :lol: :lol:
Obrázek

ExciteFF
Junior
Junior

Příspěvek od ExciteFF » 14.07.2007 10:48

Lexie píše:
ExciteFF píše:
Lexie píše: No predpokladam, ze z Ostravy vyjedu tak v 6 rano. Ale rikam dopredu, ze jsem ridic zacatecnik a hlavne jezdim podle predpisu :lol: :lol: :lol: takze kdyz 50 tak 50 apod. :P
No to bych snad stihnout mohla :lol: :lol: Kde tam je nejaka benzuinka, na ktere bychom se mohli scuknout? Juknu se do mapy, at se pak poradne domluvime :wink: Jinak ja na Krivce nikdy nebyla, tak snad az sjedem z dalnice nebudem bloudit :lol: :lol:
Když pojedeš po dálnici normálně na Olomouc tak na konci dálnice za Olomoucí je tam benzínka OMV velká nemůžeš ji minout :wink: :wink:
Jinak na Křivce jsem taky nebyl,ale cestu tam znám tak snad nebude problém :lol: :lol:

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 14.07.2007 11:06

nebo se můžete potkat tady
Přílohy
pumpa u Olomouce1.jpg
pumpa u Olomouce1.jpg (48.91 KiB) Zobrazeno 2648 x
pumpa u Olomouce2.jpg
pumpa u Olomouce2.jpg (26.06 KiB) Zobrazeno 2644 x
Obrázek
Obrázek

Lexie
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lexie » 14.07.2007 12:20

[quote="ExciteFF]
Když pojedeš po dálnici normálně na Olomouc tak na konci dálnice za Olomoucí je tam benzínka OMV velká nemůžeš ji minout :wink: :wink:
Jinak na Křivce jsem taky nebyl,ale cestu tam znám tak snad nebude problém :lol: :lol:[/quote]

No ja jsem expert, dojedu do brna a furt budu hledat tu benzinku :lol: :lol: :lol: Takze predbezne tam, az se tam pririti stribrnak, co ma auta plne ruce a nevi jak zabrzdit, tak to jsem jaaaa :lol: :lol: :lol: :wink:
Obrázek

ExciteFF
Junior
Junior

Příspěvek od ExciteFF » 14.07.2007 17:30

Lexie píše:[quote="ExciteFF]
Jinak na Křivce jsem taky nebyl,ale cestu tam znám tak snad nebude problém :lol: :lol:
No ja jsem expert, dojedu do brna a furt budu hledat tu benzinku :lol: :lol: :lol: Takze predbezne tam, az se tam pririti stribrnak, co ma auta plne ruce a nevi jak zabrzdit, tak to jsem jaaaa :lol: :lol: :lol: :wink:[/quote]

:lol: :lol: Tak to čekám super cestu :wink: však se ještě domluvíme přes týden.Já tady určitě budu. :)

ExciteFF
Junior
Junior

Příspěvek od ExciteFF » 14.07.2007 17:34

Skubi díky za super zobrazení a pokud se nepletu tak jsi nám znázornil tu benzinku,kterou jsem myslel.Měla by to být ta OMV... :wink:

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 14.07.2007 18:24

ExciteFF píše:Skubi díky za super zobrazení a pokud se nepletu tak jsi nám znázornil tu benzinku,kterou jsem myslel.Měla by to být ta OMV... :wink:
jj OMV, první pumpa když se mine Olympia :wink:
Obrázek
Obrázek

Lexie
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lexie » 14.07.2007 18:51

Skubi píše:
ExciteFF píše:Skubi díky za super zobrazení a pokud se nepletu tak jsi nám znázornil tu benzinku,kterou jsem myslel.Měla by to být ta OMV... :wink:
Takze Olympii v Olmiku beru jako zachytny bod a za ni mam hledat onu benzinku... Pisu si a snad to neprejedu :lol: :lol: :lol:
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 14.07.2007 19:04

Lexie píše:
Skubi píše:
Takze Olympii v Olmiku beru jako zachytny bod a za ni mam hledat onu benzinku... Pisu si a snad to neprejedu :lol: :lol: :lol:
ty přes Olomouc nepojedeš a k Olympii s rychlostní taky nesjížděj, pokračuj pořád na Brno, mineš Olympii a dojedeš až k benzínce, která je v mírném stoupání :wink:
Přílohy
pumpa u Olomouce1.jpg
pumpa u Olomouce1.jpg (51.37 KiB) Zobrazeno 2585 x
Naposledy upravil(a) Skubi dne 14.07.2007 19:11, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Srazy - Celorepublikové“