Příspěvek
od pkadecka » 26.11.2013 15:42
Stavil jsem se jednou na Shellu a vzal benzín, bylo to v době, kdy se jejich cena zrovna přiblížila tý nejlevnější ve městě. Ptali se mě, jestli nechci jejich kartu, tak jsem si řek proč ne, sleva na litr se hodí. Vyplnili jsme letáček, dostal kartu, za uvedení e-mailu a mobilu (mobil nevím, jestli jsem tam dal) byly extra body navíc (asi 50?). Když jsem tam jel příště asi za tři týdny, vzal jsem benzín a že si za ty body vyberu slevu... nebyly tam ještě připsaný. Tak další příště, další pokus. Nějaká teta mi vyběhla naproti, že mi natankuje, tak jsem řek, že se napřed podívám, jestli už tam mám připsaný ty body, tak jsme se šli podívat a že by to stačilo na slevu tak na 7 litrů... tak jsem poděkoval a odjel. Tety na benzínce z toho byly asi trošku rozhozený.
Od tý doby jsem na Shellu nebyl, to si tu slevovou kartu můžou nechat, musim nasbírat asi 10 bodů abych měl slevu 1 Kč na jeden litr... to můžu jet rovnou ke konkurenci, kde už to o korunu (minimálně) levnější je. Poslední dobou mi to vychází, že beru vždycky v Horních Počernicích u Martin Oil, dneska za 34,50.