Třeba ti v tom Passatu si mě 4x zepředu fotili, že nemám známku. Ale zase jsme stáli v místě kde už není dálnice, tak nevím jestli to jde použít jako důkaz, když mě nemají nahraného na kameře jak jsem jel na dálnici, takže můžeme všichni jen spekulovat
Řešení pokut....!!!
- Thorrko
- Junior

Re: Řešení pokut....!!!
Sám nevím jak konkrétně to budou řešit, a je to logické, že to nezveřejňují, jinak by se pak každej hájil sám.
Třeba ti v tom Passatu si mě 4x zepředu fotili, že nemám známku. Ale zase jsme stáli v místě kde už není dálnice, tak nevím jestli to jde použít jako důkaz, když mě nemají nahraného na kameře jak jsem jel na dálnici, takže můžeme všichni jen spekulovat
Ford Mondeo MK5 2.0TDCi 132kw
- enjoy
- Test driver

Jediný co může fungovat je zdržování. Nejde dělat z policajtů takový blbce, že by se nakonec přišlo na to, že jsme všichni beztrestný, jenom nevíme jak na to.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- Thorrko
- Junior

No co psali před dávnem na FB stránce tak jediné řešení by bylo kdyby všichni policisté a úředníci dělali svojí práci poctivě a pořádně jak jim ukládá zákon a kdyby na úřadě kde se to řeší měli dobrého právníka. Což se asi nestane, teda asi to s tím právníkem.
Ford Mondeo MK5 2.0TDCi 132kw
-
Eidž
- Test driver

Ona to není zas tak velká věda. Na projednání přestupku je rok. Pokud to nestihnou, je to promlčené. Ale musíš se omlouvat(věrohodně), proč nemůžeš přijít.
Ale jak se říká na ostravsku - na každou svini se v hrnci vaří voda.
Ale jak se říká na ostravsku - na každou svini se v hrnci vaří voda.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
-
h4rr0d
- .

To me dostava uplne nejvic. Mezi vesnicema nekoho dojedu a protoze z predjizdeni mam fakt respekt - dycky kdyz mam nutkani predjizdet nekde, kde to neni 100% si reknu, co bych asi delal, kdyby zpoza te zatacky vyjel nekdo, kdo jezdi podobne jako ja - a radsi nepredjizdim. Dojedeme do vesnice a zavodnik prede mnou mi ujede, protoze ve vesnicich se snazim jezdit poctive 53...davemomo píše:Smoula: on je ale vetsinou problem v tom ze tydle vyletnici jezdej 60 i v obci
2010 Focus ST 5d
- enjoy
- Test driver

Tak já si myslím, že do zatáček nepředjíždí prakticky nikdo 
Ale kolikrát si říkám, že je na určitých zatáčkovitých úsecích přerušovaná čára a spousta lidí může dostat pocit, že je to tam k předjíždění úplně v pohodě a to mi teda hlava nebere, proč to tak je.
Ale kolikrát si říkám, že je na určitých zatáčkovitých úsecích přerušovaná čára a spousta lidí může dostat pocit, že je to tam k předjíždění úplně v pohodě a to mi teda hlava nebere, proč to tak je.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
a k tomu mistu vede jen cesta z dalnice ? nebo je tam nekde krizovatka nebo prijezd z jine silnice ?Thorrko píše: Ale zase jsme stáli v místě kde už není dálnice, tak nevím jestli to jde použít jako důkaz, když mě nemají nahraného na kameře jak jsem jel na dálnici, takže můžeme všichni jen spekulovat
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Infinter
- Zkušený

Na druhou stranu máš kolikrát plnou na krásně přehledným úseku - prostě jsme v Čechách, noenjoy píše:Tak já si myslím, že do zatáček nepředjíždí prakticky nikdo
- smoula
- Test driver

jjjj, přesně tak. Nad tím se taky vždycky podivujuenjoy píše:Tak já si myslím, že do zatáček nepředjíždí prakticky nikdo
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jóóó? Tak zkus někdy předjet Ochcávku. Tyhle řidiči nejsou tu potupu schopni unést a možnost tě předjet nastává většinou pouze v okamžiku, kdy se blíží nepřehledná zatáčka, plná čára, horizont. Tak tu šanci využijou i kdyby je to mělo stát život. Pár takovejchj kreténů už jsem potkal a zůstává nad tím rozum stát.enjoy píše:Tak já si myslím, že do zatáček nepředjíždí prakticky nikdo![]()
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- LUKAŠ
- Test driver

silverwolf: Mas recht - v sobotu vecer jsem jel nakladakem mercedesem do kopce jela fobia tak 83km/h tak jsem ju predjel... panacek to neunesl a na rovine me zase predjel a pak ujel... Nechapu proc ten magor musel jet do kopce pomalu
Asi mu to do kopce netaha 
Ford Focus combi 1.8 TDDi Endura, r.v. 2000, GHIA 90PS
Galerka: Lukáškuv Focus (DRÁČEK)

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/

- solfan
- Test driver

ty jo, nakladakom, do kopca a obiehat auto, ktore ide 83 km/h, ako dlho to trvalo?LUKAŠ píše:silverwolf: Mas recht - v sobotu vecer jsem jel nakladakem mercedesem do kopce jela fobia tak 83km/h tak jsem ju predjel... panacek to neunesl a na rovine me zase predjel a pak ujel... Nechapu proc ten magor musel jet do kopce pomaluAsi mu to do kopce netaha
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003

-
h4rr0d
- .

Tak je zatacka a zatacka, ale myslel sem tim, takovy to, ze kdyz ostatni budou dodrzovat predpisy tak by se to i dalo stihnout, ale kdyz proti me nekdo vyjede 140 tak to nedam...enjoy píše:Tak já si myslím, že do zatáček nepředjíždí prakticky nikdo
2010 Focus ST 5d
- LUKAŠ
- Test driver

solfan: chvilu a nedelal sem to kdyz byl provoz zadne auto za mnou nebylo tak ze sem nikoho nebrzdil 
Ford Focus combi 1.8 TDDi Endura, r.v. 2000, GHIA 90PS

- solfan
- Test driver

chvila, nova jednotka casu...
ono ani nejde o to, ze kto bol za tebou, ti az taki ohrozeni nie su (ak neratam, ze su nasrati a privolas im infarkt
), ale ti pred tebou, ked sa zrazu niekto objavi a ty musis brzdit a pod...
a nevrav mi, ze z kamionom, ked ides 90 km/h obehnes auto do za chvilu
aj ked, najprv treba zadefinovat co je to ta chvila
ono ani nejde o to, ze kto bol za tebou, ti az taki ohrozeni nie su (ak neratam, ze su nasrati a privolas im infarkt
a nevrav mi, ze z kamionom, ked ides 90 km/h obehnes auto do za chvilu
aj ked, najprv treba zadefinovat co je to ta chvila
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003

Focus I 3D, 1.6i, 2003