Před přibližně měsícem jsem měl problém viz. http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=37061
Pak auto 2500km jezdilo, poté mi to to samé udělalo na Jedovnici, ale tam jsem potřetí auto nastartoval do nouzáku a po čtvrté běželo normálně, avšak radši mi Jemar smazal chyby diagnostikou. Poté jsem zkoušel doma rozdělat budíky, nicméně tam se skutečně nic opravit asi nedá. Ale říkal jsem si a doufal, že když jsem se v tom hrabal, tak už by to dělat nemuselo. Hle, včera večer, pěkně prší, jedu si 70, začátek vesnice, tak 50 a najednou se všechno rozsvítilo, zdechlo, tak jsem zastavil, naštěstí, na autobusový zastávce pod lampama. První, co mě napadlo bylo odpojit baterku, tak jsem jí měl venku asi 45min, bohužel bez výsledku, tak mě kamarád odtáhnul domu. Auto teda stojí nepojízdné před barákem a já už nevím, co s tím... Fakt jsem z toho ani nespal, protože jsem nad tim furt musel přemejšlet.. Docela dlouho jsem na to auto šetřil a pak se mi děje tohle

Takže se bych se vás zeptal (už několik z vás ví, oč jde), co byste dělali.
Nabízí se mi víc variant, smazat zase ty chyby, sehnat nový budíky, prásknout je tam a doufat, že to skutečně bylo tim.
Další varianta, dát to do Fordu ještě s těma chybama, takže to tam odtáhnout, aby zjistili na origo diagnostice, čim to je a pak bych se rozhodnul, jestli to u nich opravit, nebo ne...
Nebo to dát k šikovnýmu mechanikovi, ať se s tim popere, třeba by měl i snahu "opravovat" a ne jen měnit.
Takže to je můj příběh, zkrátka jsem uplně mimo a nevim, co s tim.

Nebo může to bejt ještě něčim jinym?!