Nebude na nástěnce třeba chápeš.enjoy píše:A co se stane, když všichni rodiče podepíšou a jeden ne? To až tam přijde televize, tak on půjde na hanbu?
Je při natáčení televize ve školce nutný souhlas rodičů?
- tomason
- Test driver
Re: Je při natáčení televize ve školce nutný souhlas rodičů?
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Pittbul
- Junior
Klvys píše:Taky si myslím že je to kravina co tu řešitétak by moje dítě natočili nebo dali na nastěnku pokud bych neměl dítě nějake postižene tak bych tohle vubec neřešil
..........nic ve zlém, ale tohle je zase moudro

Fiesta 1.4 SPORT, 71kW, r. v. 2010

- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem chodil do školy, kterou česká televize natáčí celkem pravidelně (jedna z nejbližších na kavčích horách) a natáčeli nás pořád, ale dávalli to taky našim podepsat - když jsem pak byl větší, tak se mě jednou máma ptala, asi ze srandy, jestli mi nevadí, že budu v televizi...
Každopádně, pokud si to rodič nepřeje, televize to zveřejnit nesmí a školka by je tam ani neměla pustit, pokud tohle nedávají podepsat standardně... jen jestli něco takového nebylo v nějaké smlouvě, nebo to není v podmínkách (např. přihlášením dítěte do docházky souhlasím s...)
Klvysi, ty teda perlíš

Každopádně, pokud si to rodič nepřeje, televize to zveřejnit nesmí a školka by je tam ani neměla pustit, pokud tohle nedávají podepsat standardně... jen jestli něco takového nebylo v nějaké smlouvě, nebo to není v podmínkách (např. přihlášením dítěte do docházky souhlasím s...)

Klvysi, ty teda perlíš

-
- Test driver
Díky za Vaše reakce.
Myslím si, že určitý stupeň obtížnosti tipování dětí by měl být.
Myslím si, že určitý stupeň obtížnosti tipování dětí by měl být.
To je jednoduchý, to dítě nebude v záběru. Školka má dvě oddělení, televize byla v jednom oddělení. A přitom na záběrech je i několik dětí z druhého oddělení. Ty děti tam samy nepřešly...enjoy píše:A co se stane, když všichni rodiče podepíšou a jeden ne? To až tam přijde televize, tak on půjde na hanbu?
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno