I když v určitých fázích života dospělého ....

a co já? Chci taky skákatDamon píše:Dal jsem tam ještě popis,ale o o povolení skákání pro Bobana a Radka tam nic nepíšou.Jen o dětech leda že ...... oba už jsem vás několikrát viděl ale jako dětí jste mi nepřipadali.![]()
I když v určitých fázích života dospělého ....
Budem dovádět s půlitrama jako malý dětiSkubi píše:2Radek a Boban: hold nám nezbyde nic jiného, než se držet půlitrua z povzdálí dětem tiše závidět
![]()
![]()
Myslíš aby Blaaana vypadala myšlením nebo vzhledem na těch 15Skubi píše:2 Blaaana: ale musíš vypadat tak max na 15![]()
Myslím že Fofinka bude miít i jiné starosti a ten náš prcek si fakt mockrát nesedne.To poznali i ti kteří byli v Ohrazenicích.Skubi píše:můžeš skákat s našima dětma a zároveň tak pomoci Fofince s hlídáním mateřské školky![]()
![]()
No nechci být nezdvořilý ale je to max pro 8 dětí na jednou tak ty za 5 + Radek to by bylo asi nad limit. Néé?bruno píše:Právě jsem se byl zvážit a změřit. Vydám za pět dětí ve věku 3-15 let. Radek může se mnou do hradu.![]()
![]()
Aha, no jobruno píše:Doufám,že bude mít někdo stejný nápad jako loni Honza, a vezme alkoholtester, aby Ti ráno vysvětlil že se nikam nejede.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů