Když tak koukám v Německu, je jich tam celkem dost, ale spousta jich je pod 80tisíc

zahřát motor, měnit olej a zvládne všelucky.jack píše:Poznámka šetrně ježděný mě u ST přijde fakt vtipná

Ten stříbrný vypadá celkem hezky, jen teda ten promáčklý levý zadní blatník. Co si o nich myslíte?
 Ten stříbrný vypadá celkem hezky, jen teda ten promáčklý levý zadní blatník. Co si o nich myslíte?

a preco by mal vadit ak je v dobrej kondiciir0mik píše:najezd u stribrneho nevadi?

radosti z jízdy jsou pořád výborné, navíc je to i praktické auto
  radosti z jízdy jsou pořád výborné, navíc je to i praktické auto  

Nezná někdo?
 Nezná někdo? 

) investicema počítám... moc toho ročně nenajedu... když bych koupil auto s najetým kilem, čeká mě stejná výměna jako je tady už udělaná, nebo ne?
 ) investicema počítám... moc toho ročně nenajedu... když bych koupil auto s najetým kilem, čeká mě stejná výměna jako je tady už udělaná, nebo ne?

Takže podmínkou je pětidveřák, ještě líp kombik (momentálně mám kombi 1,6). Další věc, kterou to musí určitě mít, je vyhřívaný čelní sklo. Xenony by byly fajn, ale nejspíš budu žít i bez nich.
  Takže podmínkou je pětidveřák, ještě líp kombik (momentálně mám kombi 1,6). Další věc, kterou to musí určitě mít, je vyhřívaný čelní sklo. Xenony by byly fajn, ale nejspíš budu žít i bez nich.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host