je vidět, že to musela být velmi podařená akce. zaujal mě i zámek a budu se tam muset někdy vypravit
  je vidět, že to musela být velmi podařená akce. zaujal mě i zámek a budu se tam muset někdy vypravit 

Jj úplně v pohodě jen si připadám ještě docela mladá a když mi někdo vyká tak si připadám jako stráááášně stará.kostik píše: Fofinka: ju jinak se omlouvám za to vykání při odjezdunějak mi to prostě vyklouzlo

Ford Focus C-MAX 1,8 16V
  Ford Focus C-MAX 1,8 16V
My jsme uvnitř nebyli protože prcek lítal všede a muzeum hraček - nevím jak jí vysvětlit že se na to může jen koukat a ne si s tím hrát.Skubi píše:tak jsem zkouknul fotky a jen tiše závidímje vidět, že to musela být velmi podařená akce. zaujal mě i zámek a budu se tam muset někdy vypravit

Být tam dnes, tak se svlíkáte do plavek.
 Být tam dnes, tak se svlíkáte do plavek.   Nezbývá mi tedy, než Vás všechny opět pozvat tentokrát na podzimní opékání buřtů na Plešivci.
  Nezbývá mi tedy, než Vás všechny opět pozvat tentokrát na podzimní opékání buřtů na Plešivci.   

Pejsek je retrivrDamon píše:Ale procházka v parku byla dobrá i s ClairVOYanTem jeho labradorem nebo retrívrem-teď nevím a přítelkyní.A pokec s CoolXmanem a Lucií byl také moc dobrý a v klidu.
 , ale v parku fajn pokec. Moc pekny bylo jak se vam potomek nechtel umyt
, ale v parku fajn pokec. Moc pekny bylo jak se vam potomek nechtel umyt  .
.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů