V práci je nás bohužel v té době málo a nemá kdo zastupovat...

tak to je pechPedroH píše:Tak a je tady to, o čem jsem nechtěl radši ani uvažovat. Měl jsem mít volno 19-21.7., ale bohužel 19.7. mám vloženou noční směnu. Z toho vyplývá, že přijedu až v pátek 20.7. odpoledne nebo na večer a v sobotu už zase pomažu zpět![]()
V práci je nás bohužel v té době málo a nemá kdo zastupovat...
je videt, ze jsi z cechBoban píše:No tak nakonec to bude asi nejvíc žádaný, co? máte někdo možnost to nějak zjistit, co je potřeba? Ono jde o to udělat nějak rozumný průjezd a v rozumnou dobu, aby si někdo nedal pár piv a pak hurá na spanilou jízdu a tak, nedejbože nějaký rovnání podle bareva tak vždyť tam bude lidí a fordů jak cip![]()
Cao, tak to jsi mi nahrala. Ja jsem sic z moravy jizni, ale stojim si za tim ze cyp se pise i vyslovuje jako cyp. Takze s tvrdym Y! Moje pritelkyne je z Ostravy a tvrdi mi ze s mekym i se pise, ale vyslovuje s tvrde a jeji bracha taky. Tos kdo se ma ve vas Ostravacich vyznatLexie píše:je videt, ze jsi z cechBoban píše:No tak nakonec to bude asi nejvíc žádaný, co? máte někdo možnost to nějak zjistit, co je potřeba? Ono jde o to udělat nějak rozumný průjezd a v rozumnou dobu, aby si někdo nedal pár piv a pak hurá na spanilou jízdu a tak, nedejbože nějaký rovnání podle bareva tak vždyť tam bude lidí a fordů jak cip![]()
![]()
cyp se pise i vyslovuje s tvrdym y
![]()
![]()
važte slova, jsem taky chachar z Ostravy křtěný Ostravicívincent píše:já myslim,že v ostavácích se nemůže vyznat nikdo-mám z ovy přítelkyni a kolegu v práci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host