pisal som sem preto ze som bol na teste tlmicov pred nedavnom na STK , mali tam tie testovacie platne od vyrobcu MAHA , ujko to otestoval a vytlacil mi papier z testu , predna aj zadna naprava su v priemere na 61% opotrebovania a to mam uz najazdenych nieco cez 300 000km , co by nebolo az take hrozne ako ked vytiahol taku knizku od vyrobcu tych platniii teda opet MAHA a nakukol do nej a povedal ze minimum opotrebovania pre moje auto teda kombik mk3 GHIA je 59% , a pritom auto jazdi ok ziadny buchot nic , ale uz citit ze sa auto hupe a neni to ono , lebo akonahle presadnem do neakeho ineho auta hned viem ze to moje caka na vymenu tlmicov .
Predvcerom som menil predne tlmice za nove SACHSy supertouring , mal som aj struny KYB ale boly vacsie o zavit tak som musel dat opet stare , a menil som aj prachovky+dorazy SACHS - tu som ale zistil ze prachovka od fordu je ina ako od sachsu a nedrzi v lozisku tlmica tak je volna a drzi len na tlmici a jasne ze aj ulozenie+lozisko tlmica SKF
Som si myslel ze to bude uz ok , lebo som zadok nechcel menit uz len koli nivomatom lebo sa s nimi perfektne jazdi a za druhe je to financne narocne
No zistil som ze budem muset , lebo je to teraz citit ked su predne nove a vzadu stare , neni to ono .
Takze som sa rozhodol ich vymenit , budem ich objednavat z
http://www.ford-esklep.pl/ ,, uz som od nich bral a som s nimi spokojny ,
maju original
FORD teda asi od SACHSu zadne tlmice a perfektnu cenu za 2 kusy 113eur + dorazy orig FORD za 2x = 52eur.
No akurat mam teraz dilemu , co zo strunami , bud ich budem muset vymenit za EIBACH alebo ako druhu alternativu vidim zohnat struny z ST220 kombika , len to bude asi problem