olej tam ma byt 5W30 , pise se o tom hodne , 5W40 pouze v nouzi na doliti .couddy píše: -k odkazu nad : olej je tam 5w40
pán je spekulantcouddy píše:stale se mi zda, ze ubyva. a co takhle??: vymenit olej (za jiny, blize fordu) a jezdit, jezdit a spolehat na kontrolku?? a pak to resit?? nikdy se mi zatim nerozla, jen muj subjektivni pocit byl, ze je tam toho malo.... mate s tim zkusenost? s tou kontrolkou?
pan je spekulant do te miry, ze 1) bejt lepsi zima, uz mam kombikafoki píše:pán je spekulantcouddy píše:stale se mi zda, ze ubyva. a co takhle??: vymenit olej (za jiny, blize fordu) a jezdit, jezdit a spolehat na kontrolku?? a pak to resit?? nikdy se mi zatim nerozla, jen muj subjektivni pocit byl, ze je tam toho malo.... mate s tim zkusenost? s tou kontrolkou?pokud se ti rozsviti kontrolka tak uz je hodne pozde . rekl bych posledni tazeni
Nejsem odborník, ale žil jsem v domění, že 5W40 je na vyšší teplotní rozsah než 5W30. Jinak by zde neměl být rozdíl.foki píše:olej tam ma byt 5W30 , pise se o tom hodne , 5W40 pouze v nouzi na doliti .couddy píše: -k odkazu nad : olej je tam 5w40
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů