Ostrava : www.auto-relax.cz
-
- Nováček
Ostrava : www.auto-relax.cz
Přidávám zkušenost.
Volal jsem do uvedeného bazaru, v nabídce byly dvě zajímavá mondea. Pán sděluje, že už jsou obě inzerovaná auta pryč, ale že zrovna veze další a je na hranicích. Pídil jsem se po dalším infu, bla bla bla, po otázce na ujeté km doslova odpovídá : "Pane, má najeto poctivých 150tis".
Dobrá, měl jsem tam cestu druhý den, stavil jsem se. Už úroveň těch prostor hovořila sama za sebe, ale říkám si, nedám na to. Nějaký poskok to tam zrovna šudlal, ještě na německých značkách, podle popisu jasně poznávám diskutovaný vůz, nevypadá zle. Donutil jsem ho otočit klíčkem v zapalování, tachometr hlásí 170tis km , hm.
Ještě týž večer je auto v nabídce na netu, najeto báječných 89tis km.
Stalo se 05/2009.
Co dodat, dál od nich.
Volal jsem do uvedeného bazaru, v nabídce byly dvě zajímavá mondea. Pán sděluje, že už jsou obě inzerovaná auta pryč, ale že zrovna veze další a je na hranicích. Pídil jsem se po dalším infu, bla bla bla, po otázce na ujeté km doslova odpovídá : "Pane, má najeto poctivých 150tis".
Dobrá, měl jsem tam cestu druhý den, stavil jsem se. Už úroveň těch prostor hovořila sama za sebe, ale říkám si, nedám na to. Nějaký poskok to tam zrovna šudlal, ještě na německých značkách, podle popisu jasně poznávám diskutovaný vůz, nevypadá zle. Donutil jsem ho otočit klíčkem v zapalování, tachometr hlásí 170tis km , hm.
Stalo se 05/2009.
Co dodat, dál od nich.
Mondeo 2.0TDCi, 96kW, 2004, kombi
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ostrava : www.auto-relax.cz
Máš jasný důkaz, že spáchal podvod a nic s tím nenaděláš!!!! Díval jsi se dnes na zprávy TV Nova o přetáčení? Jestli né, tak si to najdi na webu.....jofa1 píše:Přidávám zkušenost.
Stalo se 05/2009.
F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
- Bobesh
- Junior
no právě že nenadělá nic, jen to že o tom dá vědět lidem. Bohužel to není trestné.
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
a to je hodně smutné.......Bobesh píše:no právě že nenadělá nic, jen to že o tom dá vědět lidem. Bohužel to není trestné.

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
a já koupil Focuse se 170t, ale asi neprodám, protože všichni mají 80
. Autotiptop asi má zkušenosti jak to funguje za hranicema a auta s cca 60 tisíci, jak jsem koukal na jeho stránky, tak ty jsou na německých serverech až na konci nabídky. A tam už nikdo nekouká 

- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Já Německo na sklad nevozím = nejsem sebevrahvlastimil.dejmek píše:a já koupil Focuse se 170t, ale asi neprodám, protože všichni mají 80. Autotiptop asi má zkušenosti jak to funguje za hranicema a auta s cca 60 tisíci, jak jsem koukal na jeho stránky, tak ty jsou na německých serverech až na konci nabídky. A tam už nikdo nekouká
Pokud umím ovládat mobile.de, tak FF II s km do 60t okupují první strany - díky masovém exportu španělských půjčoven do SRN (lipsko, bleibach, atd.)
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
díky Foki. V době kdy já psal příspěvek, tak to tam ještě nebylo

-
- Nováček
Tak takový překupníci jsou třeba i na naší straně(Deggendorf, Norimberk), ale ty auta jsou hrozně dobitý. Není lepší varianta solidní německý auto s víc kilometrama? I když z mojí zkušenosti, Němci jsou pěkný prasata a jak auto natočí, tak mu dají voll gas a jedou
. Upozorňuji, že nejsem profesionální obchodník s ojetinama, ale občas něco dovezu, takže si dovolím to dotáhnout i z Německa na sklad. Ale pak jenom koukám, kde všichni berou ty levný auta s málo km.

-
- Nováček
No něco na tom bude. Měl jsem tam vybráno Mondeo 07, 2,2 TDCI, 91tis, dovoz z D. Auto jsem tam náhodou objevil v den, kdy ho dovezli, nevěděl jsem o co jde, tak jsem se ptal prodejce a ten mi sdělil, že to auto zrovna dovezl kolega, který odjel na otočku hned pro další, takže od toho auta nemá žádné papíry ani klíče, ať se přijdu zeptat druhý den. Tak jsem druhý den přišel, kolega tam již byl, na dotaz co by mi k tomu autu řekl, mi odpověděl že ho teprve včera dovezl a nic neví, že od toho nemá papíry, neví jaká je tam výbava, motor ani kolik má najeto, ať si počkám až to dají na net, prostě mi málem zapřel i to, že tam to auto vůbec stojí
.
Ale nevzdával jsem to, prostě jsem si řekl, že bude možná jenom trošičku hloupoučký, že ani neví v čem přijel, nebo že možná vozí stovky aut měsíčně a má v tom chaos.
Když se auto na netu objevilo, ihned jsem tam volal a přijel se na něj podívat. Bylo skoro jako nové, perfektně jelo, super výbava a já už byl skoro rozhodnutý, že ho vezmu. Tak jsem jim to řekl a že bych ho ještě před tím rád vzal do Fordu na pořádnou prohlídku ať mám jistotu, sice se dost kroutili, ale nakonec souhlasili.
Ve Fordu jsem se domluvil a řekli mi, že prohlídka + diagnostika vyjde cca na 1400Kč a bude to trvat asi 2hodiny. Ihned jsem to volal do bazaru a tam mi tohle rezolutně odmítli, s tím, že na tohle nemají čas a že tam nikde své auto nebudou nechávat bez dozoru, protože servisákům z Fordu nevěří
.
Tak jsem tam znovu zajel a začal se ptát na záruky, jaké mi poskytnou na technický stav vozu a na kilometry, že je nestočili a že bych rá viděl kupní smlouvu z Německa. Tu mi odmítli ukázat, že Němci tam stejně nic nepíší a ani oni na tohle žádnou záruku nedávají
a na technický stav mám ze zákona půl roku, ale prý to stejnak nic neřeší, protože se jednou jedná o ojeté auto a oni vlastně za ten stav ani ručit nemůžou, takže pokud by se mi něco pos... tak v nejlepším bych mohl doufat, že mi dají polovinu na opravu.
Nevím jestli s tímhle bazarem má někdo i jiné zkušensti, ale myslím, že má přinejmenším hodně podivné praktiky.

Ale nevzdával jsem to, prostě jsem si řekl, že bude možná jenom trošičku hloupoučký, že ani neví v čem přijel, nebo že možná vozí stovky aut měsíčně a má v tom chaos.
Když se auto na netu objevilo, ihned jsem tam volal a přijel se na něj podívat. Bylo skoro jako nové, perfektně jelo, super výbava a já už byl skoro rozhodnutý, že ho vezmu. Tak jsem jim to řekl a že bych ho ještě před tím rád vzal do Fordu na pořádnou prohlídku ať mám jistotu, sice se dost kroutili, ale nakonec souhlasili.
Ve Fordu jsem se domluvil a řekli mi, že prohlídka + diagnostika vyjde cca na 1400Kč a bude to trvat asi 2hodiny. Ihned jsem to volal do bazaru a tam mi tohle rezolutně odmítli, s tím, že na tohle nemají čas a že tam nikde své auto nebudou nechávat bez dozoru, protože servisákům z Fordu nevěří

Tak jsem tam znovu zajel a začal se ptát na záruky, jaké mi poskytnou na technický stav vozu a na kilometry, že je nestočili a že bych rá viděl kupní smlouvu z Německa. Tu mi odmítli ukázat, že Němci tam stejně nic nepíší a ani oni na tohle žádnou záruku nedávají

Nevím jestli s tímhle bazarem má někdo i jiné zkušensti, ale myslím, že má přinejmenším hodně podivné praktiky.
Ford Mondeo Kombi Titanium 2.0 TDCI 96kW r.v.2005
- petulak
- Test driver
Radkus- tak od tohoto bazaru fofry pryč.
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
-
Náhodou jsem našla tuto stránku a dis. a musím reagovat.
Můj manžel v autorelax kupoval mondeo 2009 titan a s přístupem vedení a se vším jsme byli velice spokojeni. Auto nám nechali skontorolovat v autorizovaném servise a vše nám sedělo vč.km. Je to sice malý bazar, ale nám vyšli vstříc se vším. Auto se nám líbi a šlape jako hodinky,bez větších investic. Ale oleje a filtry se holt čistit musí.
Můj manžel v autorelax kupoval mondeo 2009 titan a s přístupem vedení a se vším jsme byli velice spokojeni. Auto nám nechali skontorolovat v autorizovaném servise a vše nám sedělo vč.km. Je to sice malý bazar, ale nám vyšli vstříc se vším. Auto se nám líbi a šlape jako hodinky,bez větších investic. Ale oleje a filtry se holt čistit musí.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
nemate vinko toho mondea ? a jeste odkud jste ? IP mi to naslo nekde u plzne . neni to do ostravy daleko ?petra7777 píše:Náhodou jsem našla tuto stránku a dis. a musím reagovat.
a ted tam maji taky jedno , ma 89000km ale po roce provozu melo 58000km ,(v roce 2010)
WF0GXXGBBG9P78445
E13*2001/116*0249
20.04.2009
Mondeo 2007-
Kombi
Série 60
Vznětový 2.2 4V CPI T/TC 175 k
6stupňová manuální přev. - M66
Emise stupeň IV + DPF
Dvouprost.A/C s auto. říz.teploty
(+)"D"
Sedá Sea(met)