Mam tady tohle:ClairVOYanT píše:Pocitej s tim, ze takova masina vydrzi na baterku totalni prd ...Jasio píše:Pořád si pohrávám s myšlenkou univerzalního aparátu s PDA, mobilním telefonem, fotoaparátem, GPS navigaci s hlasovým výstupem, BlueTooth a rychlým procesorem. Používá někdo MIO A701 ? Je to dobrá volba ?
Rozliseni displaye a rychlost procesoru mi nijak moc nenadchly. Kdyz vidim navigacni program TomTom jak jede na 400MHz (pokud mas par oblibenych bodu), tak to je temer nepouzitelne. Na druhou stranu program iGo jede na 400MHz super (jen je to tvrdohlavec a proto ho nepouzivam). Dalsi vec je vydrz baterie u tehle zarizeni - zapomenes si ho hodit na elektriku v aute a za hodinu si nebudes mit z ceho zavolat ani nebudes poradne vedet kde jsi, pac se ti vybije baterieJasio píše:Tak jsem teď dlouze studoval Stehnakovy odkazy a vyčtené informace mi docela rozevřely oči. E-ten Goldfiish, je super volba, ale já se ohlížím po výrobku kolem 10.000,- Při přechodu ze stařičkého Siemensu S-55 na takový E-ten 500+ si nejspíš určitě taky hodně polepším. http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=281
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů