ale takovej gulášek se šesti a k tomu pivsona, to by vůbec nebylo špatnéopicak píše:Hups![]()
Už v tom mám guláš. Omlouvám se celému ženskému rodu
![]()

ale takovej gulášek se šesti a k tomu pivsona, to by vůbec nebylo špatnéopicak píše:Hups![]()
![]()
Tak to není špatný nápad, po dlouhé cestě na Křivku bodne oboje, blaaana má o čem přemýšletSkubi píše:ale takovej gulášek se šesti a k tomu pivsona, to by vůbec nebylo špatnéopicak píše:Hups![]()
![]()
![]()
![]()
já ti dám baba ty voe!!!Boban píše:opicak píše:Já taky !Boban píše:A nezapomeň, že já přijedu se skubim![]()
Když nebudou chlebíčky, mohl by jsi dát něco chladit
VoeBlaaana je baba ta by ti "mohla" dát něco do ledničky, teda nám všem co přijedem ve čtvrtek
![]()
![]()
Baba = ženská = a ne nic o stáří nebo něco špatného.Blaaana píše:já ti dám baba ty voe!!!Boban píše:
VoeBlaaana je baba ta by ti "mohla" dát něco do ledničky, teda nám všem co přijedem ve čtvrtek
![]()
![]()
já se starám hlvaně o svýho dětka
já vim vžyť to byla sranda..nejsem z doby kamenný a tenhle druh mulvy znám moc dobřeDamon píše:Baba = ženská = a ne nic o stáří nebo něco špatného.Blaaana píše:já ti dám baba ty voe!!!Boban píše:
![]()
![]()
já se starám hlvaně o svýho dětka
No vidím, že i v čechách jsou všeobecně známé moravské výrazy (baba, slivovica, rygól atd...)Blaaana píše:já vim vžyť to byla sranda..nejsem z doby kamenný a tenhle druh mulvy znám moc dobřeDamon píše:Baba = ženská = a ne nic o stáří nebo něco špatného.Blaaana píše: já ti dám baba ty voe!!!já se starám hlvaně o svýho dětka
vše při starém, čas ani datum se nezměnilpepson píše:Cus bratia. Jsem se tu par (desitek) dni neobjevil, nejake novinky?![]()
![]()
![]()
PEPSON
teď jsem vyjímečně přišel z hospy ( jak jinakpepson píše:Kdo jinej nez Skubi u toho sedi ve dne v noci, je na tebe spoleh!! Jsi rychlejsi jak moje emailova schranka
![]()
![]()
. Takze jak rikas, vse pri starem
a nejen jáJasio píše:Čau Pepsone, Skubi má nové folie
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů