A já tady šmírovat musím- jsem za to dobře placený.

Tak to se spatne divas ty i admin, coz mne u nej neprekvapuje. Uz nekolikrat prokazal, ze nevi co se mu na foru dejeKUTY píše:zmazat cele toto vlakno, k comu je debata o politike dobra...nic nezmenite, benzin lacnejsi nebude atd atd...neustale narazky apod...je jedno kto je vo vlade, k lepsiemu zivotu vam to nepomoze
HK72 - prispel si ty vobec na forum niecim rozumnym okrem nezmyselnych debat o politike a navážanim sa do jednotlivcov ?
neber to osobne, ale nevidel som od teba ziaden navod resp. nieco co by pomohlo dalsim clenom fora...
Jsi na omylu - pro tuhle vládu by byl Zeman požehnáním - plnil by funkci společného nepřítele pravice jako kdysi Paroubek. Jeho přirozená nadutost by z něj udělala dobrý terč pro různé vtípky a karikatury, zas tak moc toho jako prezident nemůže ale bojovalo by se proti němu dobře...fofok píše:Zeman je každopádně chytrej a vzdělanej člověk,kterej si nenechá s.át na hlavu.Sice se občas chová jak hulvát,ale má přenled a nynější vláda z něho má kvůli tomu evidetně strach.Karel to je takovej fotřík,se kterým si můžou dělat co se jim zachce proto se Zemana bojej a nechtěj ho tam.
Otazka zni jinak: co je na CSSD levicoveho? A odpoved je stejna, jako na otazku Co je na ODS/TOP09 pravicoveho - NICHonzaK72 píše: Co je na levicové ČSSD liberálního?![]()
miki21: Po zkusenostech se SZ s Honzou, musim konstatovat ze nemas pravdu.miki21 píše:Tohle je asi první příspěvek, ve kterém s Tebou souhlasímHonzaK72 píše:Karel a další:
odpovím už jen v SZ, nemám zájem to tu dál hrotit.Děkuji.
HonzaK72 píše:Tohle uz fakt nechapu.....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti