ballu píše:Proto v SZ napsal.
Je jen na mně, na koho nyní ukážu. Drž se raději dál
S pozdravem
Honza

ballu píše:Proto v SZ napsal.
Je jen na mně, na koho nyní ukážu. Drž se raději dál
S pozdravem
Honza
Vyhrožuje-li kdokoliv ublížením mému dítěti (na poničení auta kašlu), tak budu dělat vše pro to, aby nesl následky. Jmenuj to třeba praktikami StB, je mi to jedno.ballu píše:Nemám rád zákulisní boje, asi se v tom vyžívá.
Proto v SZ napsal.
Ahoj,
můžu se zeptat, proč jsi tak agresivní??? Do toho kdy a co píšu ti vůbec nic není, nechápu proč se na tom pořád točíš. A mé rodiče nech na pokoji, nic o nich nevíš, proto není slušné se o ně otírat.
Mimochodem, mám silné podezření, žes ty byl jedním z těch kdo psali maily s výhružkami, o kterých jsem psal, tak bych tě rád požádal, abys přibrzdil. O výhružkách jsem informoval Policii ČR, je podáno TO. Je jen na mně, na koho nyní ukážu. Drž se raději dál
S pozdravem
Honza
Klidně na mně ukaž PČR , já oproti tobě mám svědomí čisté a k praktikám STB jak vidím máš blízko, a dědí se z rodičů na syna, tak nevyhrožuj, mohl by jsi narazit .
Ballu
Aha, takže teď budeš ukazovat na toho, kdo se ti zrovna bude hodit, co? Nemáš jedinej důkaz proti nikomu a budeš slepě někomu dělat problémy a ještě vyhrožovat? Jak můžeš vůbec vědět kdo ti nějakej mail napsal, když se paralelně hádáš a seš arogantní na řádově stovky lidí na desítce diskuzních fór?HonzaK72 píše:...Je jen na mně, na koho nyní ukážu. Drž se raději dál...
Překvapuje mě, že člověka, který všechno ví, všechno zná a neustále se trapně trefuje do levicově smyšlejících lídí, kteří jsou pro člověka s jeho politickým myšlením zřejmě něco méně než on (alespon to tak zde prezentuje) nenapadlo, že by k takovéto situaci mohlo dojitHonzaK72 píše:upřímně řečeno mne vůbec nenapadlo, že by někdo podle GPS takhle cíleně jednal.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů