Taková kontrolní otázka, myslíte si, že at už Schwarzenberg nebo Přemysl Sobotka a další politici, který jsou v politice od převratu na vysokých pozicích, že nebyli komancema? Nebo s nimi minimalne nemeli velice vysoke pratelske vztahy a nesli jim na ruku? To je blbost, jinak by nemohli byt tam kde jsou. At uz se staryma komunistama a nebo s novyma komunista rozlozenych ve vsech politickych stranach...
Takze podle me, pokud by nekdo chtel volit nekoho kdo nebyl clen KSC/M, mel by se dle meho nazoru zamyslet i nad tim...
Edit: Spoofan: ten věk mi prijde rozumny, dokonce bych se ho nebal zvysit treba na 20, 25... Ono totiz hodne 18 letych, nebo mladych lidi se necha lehce zblbnout a pak jejich volby jsou takove, ktere by verim, o par let pozdeji pri zkusenostech z realneho zivota, ne z toho, ze jim rodice koupi vse co si reknou proste neudelali....
zdwora: Jo i to je mozne, ale me slo spise o to, ze by se ta politika trochu procistila a lidi by konecne mohli neco delat a ne jen nadavat doma u pocitace ci v hospode. A to, ze je nekdo clenem strany neznamena, ze ji musi volit

Prece jen, ted se to nevztahuje ani ne tak k volbe prezidenta, ale k volbam celkove. Vetsinou je to tak, ze politik dostane podporu od nejake sve mistni organizace, kde ma sve lidi a ti mu ji daji. Pak jde treba jako kandidat na xx pozici na konferenci, kde se utka s dalsima a pak treba na dalsi apod.. Pri tak nizkych poctech clenu jim staci mit podporu treba 50-100 lidi a je komunalni politik, poslanec ci senator. A pro nekoho kdo ma nejaky kapital, moznosti neni problem si tento pocet lidi obstarat, rozumej koupit

A proto jsou tam porad politici, i kdyz na ne kazdej nadava a divi se jak ten hajzl tam muze byt zase... pokud by tam ale bylo ve strane stovky lidi, tisice... tak jim tahle metoda uz bude k nicemu a je vetsi sance, ze tam budou skutecne kvalitni lide a ne jen zlodeji