tak to je super zprávabruno píše:Hanka jde ve čtvrtek na noční, takže vyrazíme v pátek ráno. To vypadá že bychom se mohli s Lexie scuknout někde na dálnici. Nejlépe hned za nájezdem od Slavkova( první pit stop je Rohlenka 9.30).
tak nám na čtvrtek nachystej občerstvení, plsBlaaana píše:hele lidi bude tam někdo už ve středu??Já jo
to já budu mít akorát odpolední siestu a chlebíčků mam z práce plný zuby tak mi je prosim nepřipomínejSkubi píše:tak nám na čtvrtek nachystej občerstvení, plsBlaaana píše:hele lidi bude tam někdo už ve středu??Já jo, nějaké chlebíčky atd. však to znáš
![]()
rohlenka 9:30?? pisu si a zapisuju, domluvime se doma a treba bychom se tam fakt mohli zcuknoutbruno píše:Hanka jde ve čtvrtek na noční, takže vyrazíme v pátek ráno. To vypadá že bychom se mohli s Lexie scuknout někde na dálnici. Nejlépe hned za nájezdem od Slavkova( první pit stop je Rohlenka 9.30).
A nezapomeň, že já přijedu se skubimSkubi píše:tak nám na čtvrtek nachystej občerstvení, plsBlaaana píše:hele lidi bude tam někdo už ve středu??Já jo, nějaké chlebíčky atd. však to znáš
![]()
opicak píše:Já taky !Boban píše:A nezapomeň, že já přijedu se skubim![]()
Když nebudou chlebíčky, mohl by jsi dát něco chladit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů