Nestartuje :-(
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nestartuje :-(
podobne priznaky bylo axialni lozisko
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
Dík snad už to zlobit nebude jestli jo tak na to ložiško mrknem. Bylo vidět jak po nalití dobrého benzínu do chytalo líp a líp až to chytlo úplně asi jak šla ta nová várka trubkama. Já beru benzín na té Schell máme jí u domu, ale auto bylo na opravě po té bouračce a tam taky tankovali, protože s tím jeli někam do lakovny či co takže si říkám bůh ví co tam nalili
.
Ten ethanol jsme tam dali 1-2 s benzínem tak snad to bude startovat dobře zas podle mě to není tak žhavé s těma startama u LPG mě předchozí auto startovalo i jen čistě na LPG.

Ten ethanol jsme tam dali 1-2 s benzínem tak snad to bude startovat dobře zas podle mě to není tak žhavé s těma startama u LPG mě předchozí auto startovalo i jen čistě na LPG.
Ford Focus Combi r.v 99 1,6 16V LPG
- VH123
- Zkušený
Sláva, gratuluju k vyřešení záhady. Abych tady nebyl za chytrýho, protože po bitvě je každý jenerálem, mě třeba v létě v Estonsku vypekl samodomo imobilizér - měl jsem ho připojený na pojistce zapalovače a než mi to docvaklo že mi autolednice přepálila pojistku, už jsem vleže pod autem žhavil dráty a zjišťoval kdo mi pošle Etzolda v PDF a na kolik zhruba vyjde palivový čerpadlo
. Příště můžeš zkusit nastartovat rovnou na plyn, většina systémů to umožňuje. Třeba u mne stačí při otáčení klíčkem do II. polohy podržet déle tlačítko na přepínání benzín/plyn. Nemělo by se tak startovat často, ale nouzovka to je.
Tu vodu bych doporučoval vytáhnout nějakým aditivem co je na to určené, třeba Velfobin. Líh jí nevytáhne, naopak, v tom je pár procent vody navázaných taky. Doporučuju do plyňáka tankovat radši častěji a míň, já jsem benzín tankoval naposled někdy v létě a není to dobře.

Tu vodu bych doporučoval vytáhnout nějakým aditivem co je na to určené, třeba Velfobin. Líh jí nevytáhne, naopak, v tom je pár procent vody navázaných taky. Doporučuju do plyňáka tankovat radši častěji a míň, já jsem benzín tankoval naposled někdy v létě a není to dobře.
Vojta
-
- Nováček
Teda by člověk neřekl jako mu může udělat radost zvuk motoru
. Já tankuju právě častěji, ale občas na to zapomenu a mám to dost do dna
jestli to tomu pomohlo....Nějaké aditivum na čistění tam ještě dáme on v té nádrži bude asi dost bordel. Dneska jsem jela a paráda nové svíčky autu prospěly motor běží krásně i problém s chcípáním na nižší otáčky je pryč tak to aspoň k něčemu bylo.
My byli loni focusem v Itálii jedna cesta 2 tis km, když si představím stát se to tam
. Příští rok budu potřebovat do Finska a mám takový pocit, že asi poletím letadlem.

My byli loni focusem v Itálii jedna cesta 2 tis km, když si představím stát se to tam

- miki21
- Test driver
Jen ještě jednou upozorním, že bordel v nádrži který by zamezil nastartování je nesmysl.Čerpadlo saje úplně ze dna a to ještě přes jemné sítko. Aby se tam nahromadilo tolik vody, že by to ani neblaflo, by se musela natankovat sračka 50 na 50 a auto by muselo nějakou dobu stát bez pohybu. Pak by voda klesla dolů a pak snad.
Měl jsem u svého čerpadlo venku, čekal jsem kdo ví co a v nádrži na dně nebylo NIC. Čistá jako nová a na sítku ani smítko.
Měl jsem u svého čerpadlo venku, čekal jsem kdo ví co a v nádrži na dně nebylo NIC. Čistá jako nová a na sítku ani smítko.

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- jimm
- Zkušený
Prostě v autě nebyl benzín.. 

ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/
-
- Nováček
Těžko říct dneska ujeto 150km a bez problémů. Benzín tam byl min. 4 litry a stím už by to chytit mělo
.

-
- Člen klubu
Do Finska? Tiez sa tam cez leto chystame. Taky roadtrip 
Predpokladam, ze vsetky FoFo I benziny maju rovnaku konstrukciu nadrze a cerpadla. Tu je moja skusenost z 1.8-cky:
Bol som zvedavy, kolko benzinu zostane v nadrzi ak palubak odpipa dojazd 0km. Na moje prekvapenie to bolo fakt malo, auto mi az zdochlo. Vytiahol som kanister, nalial 4litre a ani na niekolko pokusov nechytilo. Nastastie sa mi to stalo kusok od benzinky. Takze som si dal kratku prechadzku, dolial dalsie 4 litre, par krat otocil klucik do polohy II aby cerpadlo natiahlo benzin a potom pri otoceni do polohy III chytilo na prvy pokus.
Pravdepodobne to chytilo vzduch a doliat 4 litre nestacilo. Bolo treba viac.

Predpokladam, ze vsetky FoFo I benziny maju rovnaku konstrukciu nadrze a cerpadla. Tu je moja skusenost z 1.8-cky:
Bol som zvedavy, kolko benzinu zostane v nadrzi ak palubak odpipa dojazd 0km. Na moje prekvapenie to bolo fakt malo, auto mi az zdochlo. Vytiahol som kanister, nalial 4litre a ani na niekolko pokusov nechytilo. Nastastie sa mi to stalo kusok od benzinky. Takze som si dal kratku prechadzku, dolial dalsie 4 litre, par krat otocil klucik do polohy II aby cerpadlo natiahlo benzin a potom pri otoceni do polohy III chytilo na prvy pokus.
Pravdepodobne to chytilo vzduch a doliat 4 litre nestacilo. Bolo treba viac.
-
- Nováček
Přesně tak,na sítku jsem neměl taky ani smítkomiki21 píše:Jen ještě jednou upozorním, že bordel v nádrži který by zamezil nastartování je nesmysl.Čerpadlo saje úplně ze dna a to ještě přes jemné sítko. Aby se tam nahromadilo tolik vody, že by to ani neblaflo, by se musela natankovat sračka 50 na 50 a auto by muselo nějakou dobu stát bez pohybu. Pak by voda klesla dolů a pak snad.

Ford focus 1,8 combi 1999
Ford mondeo 2,0 Tdci 2007 103kw
Ford mondeo 2,0 Tdci 2007 103kw
-
- Nováček
Ono je pravda, že ukazatel na palubce je dost nepřesnej - podle něj tam něco bylo můj odhat tak 2-4 litry a ještě jsem 2 litry dolila (v první moment mě napadlo, že je to málo benzínu už se mi to jednou stalo a to stačilo dolít 1,5 litru a chytlo to) a normálně ve válcích benzín byl. No jsem z toho jelen fakt. Popravdě i dost věřím variantně špatný benzín, když občas čtu co nám porůznu na benzínkách pordávají
.

- vitr73
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
teda nez dat za pul litru Velfobinu 60 korun tak bych radsi nalil 2-3 litry E85ky....a slozeni je v podstate stejne..vic etiketa na velfobinu...
Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
-
- Nováček
Ja mam problem pri startovani len ked je vlhko (dast..), ale inak moze byt aj minus 20 startuje na bez problemov. Mam Focus 1,6benzin r.99. Nevie niekto poradit??
- VH123
- Zkušený
Tohle by vypadalo na VF cívku a zkondenzovanou vodu v ní. Ale blbě se to zjistí, leda bys s někým cívku prohodil a on by s těmi špatný starty měl problém místo tebe. 

Vojta
- miki21
- Test driver
Vymontovat cívku a dát ji přes noc nahřát na radiátor. Ráno hodit do auta a pokud chytne na drc, tak je to cívka. 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
- vitr73
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
..a pokud to chytne s ususenou civkou doporucuji ji nastrikat a nebo natrit necim co ucpe praskliny....mne po tehle uprave uz rok funguje bez problemu
Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999