Škoda že jsme museli v pátek v noci odjet
Ještě jsem přemýšlel v sobotu cestou z práce, že se tam kolem šestý zase ukážeme, ale přijel jsem domů a padl únavou, tak z toho nic nebylo.
Tyjo hrdielko nakonec trochu bolelo dneska rano me , no jinak sem vas rad zas vsechny videl, bylo to opet super a tesim se na dalsi , jinak myslim ze kostelni spermie ivcus se prace roztahovace paty buciho zastal dobre :totsmile:
Když jsem projížděl fotky, našel jsem jednu zajímavou...nejdřív jsem si říkal, že rum z Božkova dokáže vytvářet paranormální jevy, pak jsem ale usoudil, že si chudák Ivčus prostě jenom "lámal hlavu" s tím, jak tenhle Hurálec vlastně dopadne
Joa jinak speciálně pro DrRomču - dobjá pjáce
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus, Limited edition GHIA MÍNUS
Ježiši no jo, já zapoměl, že jsi tam ten večer seděl Ty, Zdendo
Tak to si nejspíš Ivčus zrovna odskočil na chodbu, vytáhnout z basy dalšího půlčana rumu
EDIT: Já si holt říkal, že před Ivana někdo postavil Birella a jemu z toho pohledu bouchla kebule
Naposledy upravil(a) Yeshterr dne 25.11.2012 20:15, celkem upraveno 1 x.
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus, Limited edition GHIA MÍNUS