frantík 17, sleduji, že to popisuješ k obrazu svému, tak jinak
1/ jak by se šéf zachoval k zaměstnanci při vyřizování osobních věcí v pracovní době za komančů?
2/ jak se chová šéf k zaměstnaci, který si vyřizuje osobní věci dnes?
A to hlavní, jak se k tomuto zachová šéf v Německu, Anglii atd..... v dnešní době?
Napovím , ve všech fy. jsou IT hlídány PC telefony a za soukromé věci vyhazováni a to se děje i v pobočkách u nás.
A nyní, jak to bylo myšleno, nikdo nikoho nenahlašoval

jen jsem poukázal na drobnost , z více drobností se skládá celek a z více celků výsledek. To byla ta pointa že od těchto drobností začíná pak výslednice efektivnosti a následně plnění státní kasy, což stále po 20letech čtu, že za tohle můžou komanči.Omyl od kroků vlády to padá dolů na nižší posty a tím se ovlivňuje i to, jaké podmínky bude mít uklizečka. Převedu - kolik klientů mohl obsloužit navíc za dobu psaní příspěvku, kteří přispějí do státní kasy odvodem z jejich úvěrů. Pardon ono to je jinak , vývar z bank jde za kopečky , místo do státní kasy, tam jen nějaká almužna, s tím taky souhlasíš?
Když je zastáncem pravicového neomezeného trhu , tak se v pracovní době nemůže chovat jako komanč který měl flek dle hlášky se Sovětským Svazem, na věčné časy./ mimochodem nyní se do Ruska ve velkém cpou i kapitalisti, než to našim komunistobijcům dojde, bude trh v Rusku nasycen a obsazen /
Tak doufám že jsi to pochopil, jinak se řadíš k lidem jak popsal Honza, ale jestli ho znáš, tak ti odpustí tvoji neznalost, vždyť je pohodový. To já taky, než mě někdo agitací pohne lžučí.