miki21 píše:To je jedno odkud je. Jde o to, že každý jiný názor, než jeho (K72) je okamžitě označen za nesmysl, lojzovinu a pod. To, že někdo může mít i jiný názor a pohled na věc, je u něj nepřípustné. Pokud je mu předložen jakýkoliv argument, tak je zadupán a rozcupován.
Nechápu, co má funkce moderátora na tomto fóru společného s touto debatou. Proč by se moderátor nemohl taky přidat? Zas tak dobře nám za to neplatí, aby jsme drželi hubu a krok.

Ale je lepší někoho napadnout, než se nad sebou zamyslet.

U každé argumentace je potřeba přemýšlet (přátelská rada). Pokud totiž napíšeš, že zadupu každého kdo předloží argument, tak se tak trochu odkopáváš a přiznáváš, že ses (ty, on, kdokoliv)zadupat nechal. Já budu moc rád, když někdo zadupe tvrdými argumenty (například proč volit komunisty) mě. Zatím se to nestalo a v daném případě komunistů ani nestane, některé zásady mám poměrně pevně nastavené. A že má někdo problém s lidmi se silným názorem fakt není můj problém (nerad bych, aby to vyznělo arogantně). Tolik k prvnímu odstavci.
A k těm moderátorům. Mod se samozřejmě může přidat k jakékoliv debatě. Sám jsi to slovo použil, zůstanu tedy u něj. Debatovat se dá na základě argumentů, ne na základě toho, jak začal Břeh. Jako moderátor (od slova moderovat) by měl diskuzi vést a občas usměrnit, aby nebyla proti pravidlům fóra a držela se tématu, aspoň tak to chápu já a proto jsem napsal to co jsem napsal. Nic víc, nic míň. Že si tady z toho nějací zajíci dělají srandu, proč ne....sranda musí být
A k tomu napadání: všimni si, že v používání smajliků nejsem zrovna šetřílek. Oni totiž něco znamenají. Na druhou stranu tady čtu invektivy na svou osobu, na své názory, ale to je zřejmě v pořádku, "páč jsou to ti naši"

Zamyslet by se tedy měl zřejmě i někdo jiný....
Koneckonců co by to bylo za debaty o politice, kdyby se to nakonec nepohádalo, že