Politika z pr.. do pr..

Moderátor:phofy
Odpovědět

Rijnove volby do PSP CR 2025 (abecedne razeno)

ANO 2011 (cislo 22)
1
5%
Česká pirátská strana (cislo 16)
1
5%
Motoristé sobě (cislo 20)
0
Žádná hlasování
PŘÍSAHA občanské hnutí (cislo 8 )
0
Žádná hlasování
SPOLU: ODS, KDU-ČSL, TOP 09 (cislo 11)
11
58%
Stačilo! (cislo 25)
0
Žádná hlasování
STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ (cislo 23)
3
16%
Svoboda a přímá demokracie (cislo 6)
2
11%
jina politicka strana, hnuti ci koalice
0
Žádná hlasování
nebudu volit
1
5%

Celkem hlasů: 19

Sobull
Zkušený
Zkušený

Re: Politika z pr.. do pr..

Příspěvek od Sobull » 15.10.2012 18:57

Tym:No jo taky jsem o tom už přemýšlel, z jakých pohnutek se člověk, co to nemá zapotřebí, takhle znemožní. Nenapadlo mě nic jinýho, než že je fakt taková guma, že tomu věří...

Karel2: V tom příspěvku, který cituješ, Ti na to taky odpovídám. A je tam i odpověď pro ty "nízkopříjmový", jak říkáš. Jenže těm je to asi fakt těžký vysvětlit, to máš pravdu.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 15.10.2012 20:58

Nějak mrtvo :-) Že by jim došlo, v jakým jsme průšvihu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 15.10.2012 21:08

Á mág světa půjček a financí domakal a je zpět :shocked: . Hlásím ze západu, že tady kolem zatím znárodňovací komanda ani natahovači ostnatých drátů nebrousí. Nevíš náhodou něco o Drábovo sKartě? :dih: To je zase prekérka, se tím prokousat. Takže jako stát zařídil ČS super kšeft, že si tam každý musí otevřít kvůli tý sKartě účet, aby mu na to šly dávky? A to je jako levnější, než nechat dávky posílat rovnou na účet? Manželka si to asi musí teda vyřídit kvůli rodičovské, ale pochopitelně nikdo o tom pořádně nic neví. Pokud by šlo to nechat rovnou poslat na její účet (jako dosud), tak by to bylo ideál.

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 15.10.2012 21:14

O pozadí sKarty vs banka něco vím, ale nechci tě tu ztrapnit. :nixw:

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 15.10.2012 21:17

Klidně ztrapňuj, já o tom nic nevím, takže to jako ztrapňování neberu. Ale jestli je to složité na psaní, já si to někde vygůglím, co to obnáší, jen jsem si chtěl ulehčit práci. :nixw:

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 15.10.2012 21:29

No nevim, ale když tak betonově víš, že "stát zařídil ČS kšeft....", tak máš pro to jistě silné argumenty.

V opačném případě jsi jen tlachálek, co plive kolem sebe síru (citát Karla Čapka).

ČS vyhrála výběrové řízení, kterého jsme se my jako konkurenční banka zúčastnili taky. Podmínky jasné, kritéria celkem tvrdá, vyhodnocení průhledné a jasné. Soukromě si myslím, že to pro ČS žádná velká výhra není v poměru nákladů na vývoj vs. nejistý výnos na této skupině lidí.

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 15.10.2012 21:43

Ok, tak zase se budeme hádat o slovíčka. Fajn. Tak já se dobrovolně přiznávám, že jsem tlachal plivající síru, protože si myslím své o sKartě. No a ty jsi úplně stejný tlachal, dštící síru, protože tady např. vykřikuješ, že Rath prokazatelně kradl a je usvědčený korupčník... Nebo ty jsi snad již viděl/četl/slyšel odsuzující rozsudek pravomocného soudu? :ble2: Demokraticky smýšlející občan by měl respektovat presumpci neviny, ne? :roll:
P.S.: Nezastávám se Ratha, ať jde sedět natvrdo, jestli ho odsoudí.

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 15.10.2012 21:51

:shocked: Co???
:dih: Kristepane, já už se v tomhle státě nedivim fakt ničemu......chlapa čapnou za flígr se sedmičkou v krabici, v baráku mu najdou další melouny poschovávaný za marmeládama ve sklepě, odposlechy, apod..........chlap je čistě náhodou poslanec, u kterého by ve slušném světě měla platit presumpce VINY!

Jenže tohle je českým lojzům těžké vysvětlit, když politická kultura u nich končí teplým párkem a 30 korunama v kapse u oranžového stánku s hodným strejdou.

EDIT: btw., na toho Drábka taky všichni nadáváte, ale jako jediný vám lojzům ukázal, jak se má chovat politik při pouhém podezření na jeho lidi......
Naposledy upravil(a) HonzaK72 dne 15.10.2012 21:53, celkem upraveno 1 x.

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 15.10.2012 21:53

No tak to pak můžeme vlastně zrušit soudy, protože na všechno postačí policie a pár novinovejch článků a odposlechů v Blesku. Tak to mám dost. :dih:

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 15.10.2012 21:54

tym píše:No tak to pak můžeme vlastně zrušit soudy, protože na všechno postačí policie a pár novinovejch článků a odposlechů v Blesku. Tak to mám dost. :dih:
Jak řikám: Jsi lojza bez špetky informací o tom, jak funguje presumpce viny u politiků ve vyspělém světě..... :mrgreen:

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 15.10.2012 22:01

Aha, já myslel že byla debata o ČR... a ty utíkáš do světa :D . Pořád jsi mně nevysvětlil, jak může vysokoškolsky vzdělaný člověk tlachat tímhle stylem a nerespektovat presumpci neviny. Ať jde o kohokoliv. Až u nás bude u politiků zavedena presumpce viny, ok, neřeknu ani popel. Takhle se ale klidně může stát, že to s Rathem dopadne takto:
http://zpravy.idnes.cz/spevak-dostal-od ... _krimi_cen
Ale chápu, že ti dělá problém diskutovat bez zešměšňování a urážek, zatím tu kolem sebe házíš hlupáky, lojzy, a já nevím čím vším :ble2: .

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 15.10.2012 22:04

Víš, to je těžký. Na všechno zákony být nemůžou. Je tady taky něco, čemu se říká morálka a etika. Ani ve světě není (aspoň pokud vím) presumpce viny u politiků daná zákonem, ale vesměs se dodržuje. U nás potřebuje každý na všechno zákon, jinak se chová jak urvanej z řetězu.

Nedělám si iluze, ale i tak se zeptám: Už tomu rozumíš?

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 15.10.2012 22:12

Máš pravdu a v tom se shodneme, že ve světě je to jinak. V Belgii třeba uteče pedofil a ministr vnitra automaticky podá demisi, i když za to defacto nemůže. Dneska jsem nad tím uvažoval, když jsem slyšel, že zase chtějí revidovat nějaký paragraf o osobě blízké. My jsme prostě národ vychcanců, kam se podíváš. :nixw: A jestli jsme takhle vychcaní všichni, proč by měli být politici výjimka? Jak toho chceš dosáhnout? Jak zavést etiku do běžného života a do politiky? Já po pravdě nevím. I proto u nás musí bejt zákon na všechno, co si vzpomeneš, protože lidi by ochcali i vlastní babičku, kdyby mohli. Mně by hanba fackovala lhát a vymlouvat se, to radši to pětikilo zaplatím, naštěstí jsem ještě až na jednu výjimku nemusel.

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 15.10.2012 22:19

:palec_nahoru: No vidiš že to jde, když se chce :palec_nahoru:

Co s tím? Jednoduchý recept není, ale když vidím, že se na vzdělání dává čím dál méně peněz ze státního rozpočtu, vidím to černě. Koneckonců ono Náboženství jako předmět za první republiky ve školách mělo taky něco do sebe.

Jediné co by mohlo pomoci jsou slušné a silné osobnosti v politice, které budou noblesu a etiku ukazovat svým chováním. Jsou tu, pár jich znám, ale do politiky nechtějí ani náhodou.....

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 15.10.2012 22:21

Dostali strach, že půjdou od válu, tak začali obracet. :nunu: http://www.novinky.cz/domaci/281648-nec ... -zmen.html
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“