A ano všichni museli dělat a můj děda chtěl a po půl roce ho všude propustili a takhle proputoval půl Čech než ho konečně nechali tady zmrdi komunistický

To co udělali pradědovi ,že je vystěhovali na ulici,protože nechtěli odvádět produkci JZD.
Jistě že bys měl......budou tam mluvit stejně jako tytym píše:Honza - dík, ale Novu nesleduju, měl bych?
Zdwora - jaký hospodský blbosti?
Víte co je na tom nejsmutnější? Že se tu dohadujem a nadáváme jen proto, že v podstatě nikdo není spokojený s tím, jak to tu dneska vypadá. A v 89-tém jsme se všichni na Václaváku objímali, nosili stužky s Havlem a byli jsme největší kámoši.
Ale to je sakra duvod ze bylo lip, pro me za socanu bylo lip, at uz ekonomicky tak v mezilidskyh vztazich. Ja chci zase podlozeny duvod proc volit pravici. Ideologicke duvody me nezajimaji. Muj predchozi pr.(na ktery jsi reagoval)patril trochu dozadu.Konik píše:Pozorne jsem si precetl celou diskusi a mam potrebu zareagovat. Ale nevim jestli muzu. Je mi jenom 28 a to je, jak jsem pochopil, malo na to, abych mel vlastni nazor na komunismus. Ale zkusim to...
Podobne jako Sobull bych chtel poprosit zastance levice o jeden necim podlozeny duvod, proc levici volit. Zatim jsem ho tady totiz nevidel. Argumenty typu "bylo lip" se nepocitaji.
Ad korupce: To jste vazne tak naivni, ze verite tomu, ze levice krast nebude? Bude a uplne stejne, o tom si nedelam iluze. Takovy pripad tu uz v minulosti byl, viz jeden nejmenovany strojvedouci. Pardon, tomu vlastne pujcil strejda z Vysociny...
Karel2: Treba proto, ze se porad hlasi ke stejne ideologii jako pred nekolika desitkami let...
Honza K72: Mas muj obdiv za trpelivost, se kterou tady diskutujes. Az budes delat tu prednasku v hospode, budu Ti delat asistenta
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů