Příspěvek
od spanel » 11.10.2012 07:44
Pro mnoho složitějších dílců, které se dále obrábějí, se používá technologie lití, ať již do kokily, nebo do formy tlakovým litím (zde jde obvykle o slitiny hliníku či hořčíku). Do kokily je to hlavně litina, či ocelolitina, která má lepší mechanické vlastnosti. Vačkové hřídele by bylo možné vyrobit obrobením z kulatiny, ale bylo by to časově a materiálově náročné a proto se používá ocelolitina. Polotovarem je potom surový odlitek, který je třeba opracovat. Na surovém odlitku jsou vždy viditelné stopy z technologie lití a to jsou vtoky, tedy místa kudy byl kov naléván a přetoky, kudy kov přetekl, aby došlo k zaplnění formy a vytěsnění vzduchu z formy. Aby šel polotovar z formy vyndat, je forma obvykle dělená a rozebíratelná. A mezi jednotlivými částmi jsou dělící roviny. Každá forma časem degraduje vlivem vysokých teplot a chemických reakcí a proto se na některých částech formy tvoří postupně větší "otřepy" či přetoky obvykle právě na dělících rovinách. Tyto otřepy a přetoky se po vychládnutí polotovaru obvykle ručně bruskami obrušují - apretují, aby byly připraveny pro obrábění lořiskových průměrů a obrábění vaček. To se děje soustružením a broušením, pro drážky na klínky či pera se používá frézování. Pro vytvrzení některých částí může být použita technologie cementování.
Předpokládám, že vzhledem k masivnímu a mnohonásobnému uložení vaček a jejich samotné konstrukci není nějaká vysoká přesnost vývahy samotných vačkových hřídelí vyžadována.
Na 2. obrázku, který jsem si vypůjčil, jsem označil viditelné stopy pro apretaci a na 1. obrázku jsem uznačil stopu po jedné dělící rovině formy a pak kolečkem i malou vadu "lunkr" v litině na povrchu. Tyto "lunkry" ale mohou být i uvnitř.
-
Přílohy
-

-

Naposledy upravil(a)
spanel dne 11.10.2012 10:34, celkem upraveno 3 x.
Do 3.5.2020 byl: FoFo II COMBI, 2006, 1.8 TDCi, 85 kW, Diamond White